Typography

023 Heemstede Economie & Duurzaamheid - Op zaterdag 27 maart van 20:30-21:30 uur doet Heemstede het licht uit in het gemeentehuis en de Molen en vraagt alle Heemstedenaren ook mee te doen. Met deze wereldwijde actie ‘Earth Hour’ waar 180 landen en miljoenen mensen aan mee doen, wordt aandacht gevraagd voor onze kwetsbare natuur op aarde.

Ook alle horeca ondernemers in Heemstede die maaltijden bezorgen roepen we op om mee te doen. Bij alle maaltijden die worden bezorgd op deze avond zit een flyer waarmee de afnemer wordt gevraagd het licht uit te doen tijdens Earth Hour. Er zit ook een speciale Spotify Playlist bij. Zo kun je romantisch thuisdineren met kaarslicht, bijzondere muziek én vraag je aandacht voor de natuur.  

Wethouder Nicole Mulder; “we hebben afgelopen jaar goed ervaren hoe belangrijk natuur voor ons is, daar moeten we dus zuinig mee omgaan. Op deze wijze willen we daar een uur bij stil staan. Als miljoenen mensen daar aan meedoen, voel je ook die gezamenlijke verantwoordelijkheid. Dat vind ik een mooi gebaar.

Dit jaar is er een bijzonder  en livestream versie van Earth Hour. Tijdens deze livestream geven ambassadeurs Humberto Tan, Armin van Buuren en André Kuipers samen met andere bekende Nederlanders natuur een stem. Tijdens Earth Hour LIVE komen muziek, inspirerende verhalen van bijzondere gasten, dilemma’s én entertainment aan bod. Zoals een mini-show van cabaretier Guido Weijers, een live optreden van o.a. Danny Vera en FRIDAY, een lesje klimaat met Amara Onwuka en nog veel meer. De live stream is vanaf 20.15 te volgen via wwf.nl/earthhour.

023 Haarlem en verre omgeving - Als schoonmaakbedrijf zijn wij ons bewust van de impact die wij hebben op het milieu. Dat is ook de reden dat we duurzaamheid in elke vezel van ons bedrijf hebben geïmplementeerd.

Lees meer...

023 Haarlem en wijde omgeving - In Haarlem, met haar charmante historische gebouwen en schilderachtige grachten, is het opsporen van lekken een taak die je best overlaat aan een professionele lekdetectie specialist uit Haarlem.

Lees meer...

Zoekt u een zakelijke lening voor uw MKB-onderneming? Ontdek dan de opties voor een zakelijke lening. Is deze lening om uw voorraad te vergroten? Of uw digitale aanwezigheid te versterken? Of om op een andere wijze te expanderen? Bij MKB Krediet Nederland kunt u al een zakelijke lening krijgen vanaf € 25.000. Het aanvragen van deze zakelijke lening verloopt gemakkelijk online via de website van MKB Krediet Nederland.

Lees meer...

023 Heemstede, Natuur & Milieu - Op 22 april was het alweer voor de elfde keer Nationale Zaaidag. Een landelijk initiatief van Heemstedenaar Pim Lemmers om bloemen te zaaien voor de wilde bijen.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Kunst & Cultuur - Op 10 en 11 mei verandert de Schuur tijdens het festival Cirque Mania, in één groot circus, met een veelzijdig programma van aanstormend circustalent en gevestigde artiesten.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Kunst, literatuur, dichtkunst, cultuur - De organisatie van de Haarlemse Dichtlijn weet zich in de zevende hemel want het jaarlijkse poëziefestival is terug in het centrum van Haarlem en wel op Hemelvaartsdag dd 9 mei a.s.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Sport, meidenvoetbal, Koninklijke HFC - Om half tien op deze zondagmorgen loop ik ons complex op. Het zonnetje schijnt en op veld 6 is Piet Stut al bezig om de oefeningen en spelletjes uit te zetten.

Lees meer...

Door Dirk Jan Rutgers - Voorzitter Koninklijke HFC - 023 Haarlem en verre omgeving, Sport, Voetbal, Koninklijke HFC - Bij een warme familieclub als HFC tutoyeren we elkaar en we noemen elkaar bij de voornaam.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Sport, fietsen, evenementen - Interesse in de geschiedenis van Spaarndam en omgeving? Doe dan mee met deze fietstocht. Deze loopt over een afwisselende route door een stuk van Spaarnwoude dat van historische betekenis is.

Lees meer...

023 Heemstede, Lokale politiek - Vanavond is Falgun Binnendijk officieel geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Heemstede. Dit vond plaats tijdens een buitengewone raadsvergadering in het raadhuis van Heemstede.

Lees meer...

023 Heemstede, Politiek, gemeente Heemstede - Op 29 februari 2024 zal Karen Millenaar door de gemeenteraad benoemd worden als nieuwe griffier van de gemeenteraad van Heemstede.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omstreken Maatschappij, hulp, voedselhulp - Er komen 2 Voedselbank inleverpunten bij in Haarlem-Noord en Spaarndam. De twee kerken waar dit vanaf 1 december kan, doen mee aan de actie ‘Samen tegen armoede’.

Lees meer...

023magazine.nl geprint

Vitamines & Supplementen & Gewicht

023 Nieuws