Typography

023 Economie opleiding - Ruim 75% van de studenten van Nova College Vavo in Amstelveen, Beverwijk, Haarlem en Hoofddorp heeft het diploma mavo, havo of vwo gehaald dan wel het certificaat voor een of meer vakken. Dat blijkt uit de examenuitslagen van het 1e tijdvak.

 

Het gaat om 453 studenten die geslaagd zijn voor het examen mavo, havo of vwo en 373 studenten die het examen voor een of meer vakken hebben succesvol hebben gemaakt. De studenten die nog niet geslaagd zijn krijgen extra examentraining om zich voor te bereiden op de examens van het 2e tijdvak.

 

Directeur Yvonne Walvisch is verheugd over deze resultaten: “Net als vorig jaar heeft driekwart het in een keer gehaald, we doen er alles aan om inclusief de herkansingen minimaal het slagingspercentage van vorig jaar te halen van ruim 80%. Alle studenten die nu al de vlag en tas buiten hebben hangen: van harte gefeliciteerd! Ook de docenten die ze met zoveel toewijding naar het examen hebben begeleid wil ik feliciteren met dit mooie resultaat!”

 

Extra kans

 

Nova College Vavo biedt jongeren en volwassenen een extra kans om hun diploma of certificaten mavo/vmbo-tl, havo en vwo te behalen. Dat kan in deeltijd, ook ’s avonds. Nieuw in Beverwijk zijn de extra technieklessen die je kunt volgen om je vast voor te bereiden op een technische vervolgopleiding. Ook nieuw zijn de vakken maatschappijleer 2, filosofie, kunst/tekenen en kunst/drama.  In Amstelveen zijn extra avondlessen voor de exacte vwo vakken wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie. Studenten doen per vak examen en volgen alleen de vakken die ze nodig hebben voor het diploma en/of hun vervolgopleiding. Nova College Vavo staat voor voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een intake gesprek om het meest passende studieprogramma en vakkenpakket te bepalen.

Open huis Nova College Vavo 18 juni

 

Belangstellenden zijn 18 juni van 19.00 – 21.00 uur welkom bij de voorlichtingen op het  Nova College Vavo aan de Dr. Willem Dreesweg 6 in Amstelveen (doorlopende voorlichting), Laurens Baecklaan 25 in Beverwijk (doorlopende voorlichting), Tetterodestraat 109 in Haarlem (start voorlichting 19u - 20u)  en Paxlaan 26 in Hoofddorp (start voorlichtingen 19u en 20u). Voor meer 

023 Haarlem en verre omgeving - Als schoonmaakbedrijf zijn wij ons bewust van de impact die wij hebben op het milieu. Dat is ook de reden dat we duurzaamheid in elke vezel van ons bedrijf hebben geïmplementeerd.

Lees meer...

023 Haarlem en wijde omgeving - In Haarlem, met haar charmante historische gebouwen en schilderachtige grachten, is het opsporen van lekken een taak die je best overlaat aan een professionele lekdetectie specialist uit Haarlem.

Lees meer...

Zoekt u een zakelijke lening voor uw MKB-onderneming? Ontdek dan de opties voor een zakelijke lening. Is deze lening om uw voorraad te vergroten? Of uw digitale aanwezigheid te versterken? Of om op een andere wijze te expanderen? Bij MKB Krediet Nederland kunt u al een zakelijke lening krijgen vanaf € 25.000. Het aanvragen van deze zakelijke lening verloopt gemakkelijk online via de website van MKB Krediet Nederland.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Kunst & Cultuur, Theater - “Het duo mikt op het absurdisme en de meligheid van Jiskefet, en als we het iets groter maken, kunnen ook nog Toon Hermans en Monty Python worden genoemd."

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving – Kunst & Cultuur, Theater - Het was eigenlijk geen keuze voor schrijver Geert Kimpen om een boek over Maria Magdalena te schrijven.

Lees meer...

Bloemendaal viert vrijheid op 5 mei - 023 Bloemendaal, festiviteiten - Dorpskerk Bloemendaal organiseert op zondag 5 mei een vrijheidsviering voor alle inwoners van de gemeente Bloemendaal en andere geïnteresseerden.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Sport, fietsen, evenementen - Interesse in de geschiedenis van Spaarndam en omgeving? Doe dan mee met deze fietstocht. Deze loopt over een afwisselende route door een stuk van Spaarnwoude dat van historische betekenis is.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Fietsen, evenementen, sport, uitgaan - Wandelen door het open gebied aan de grens van Haarlem tussen stad en duin, waar vroeger het groente- en bloembollenteeltgebied van Haarlem was, en door het bos van Duinvliet.

Lees meer...

023Magazine, Lifestyle & Gezondheid - Immunity is een poederdrank verrijkt met vitamines. Een combinatie van acerola-, druivenpit-, Ginseng-, resveratrol- en gemberextract, zwarte bessen- en zwarte wortelpoeder, gezoet met kokosbloesemsuiker.

Lees meer...

023 Heemstede, Lokale politiek - Vanavond is Falgun Binnendijk officieel geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Heemstede. Dit vond plaats tijdens een buitengewone raadsvergadering in het raadhuis van Heemstede.

Lees meer...

023 Heemstede, Politiek, gemeente Heemstede - Op 29 februari 2024 zal Karen Millenaar door de gemeenteraad benoemd worden als nieuwe griffier van de gemeenteraad van Heemstede.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omstreken Maatschappij, hulp, voedselhulp - Er komen 2 Voedselbank inleverpunten bij in Haarlem-Noord en Spaarndam. De twee kerken waar dit vanaf 1 december kan, doen mee aan de actie ‘Samen tegen armoede’.

Lees meer...

023magazine.nl geprint

Vitamines & Supplementen & Gewicht

023 Nieuws