Typography

023 Haarlem Politiek - Ook voor de lokale afdeling van de PvdA in Haarlem staat het nieuwe politieke seizoen op het punt van beginnen.

023 Haarlem Politiek - Ook voor de lokale afdeling van de PvdA in Haarlem staat het nieuwe politieke seizoen op het punt van beginnen.

Deze opening van het nieuwe politieke seizoen vindt plaats op zondagmiddag 4 september in de Doelenzaal van de stadsbibliotheek. Er is een talkshow met drie bijzondere gasten en aansluitend een borrel.

De PvdA strijdt voor een eerlijkere en meer rechtvaardige samenleving. Een samenleving waarin we niet alleen aan onszelf denken maar naar elkaar omkijken. Waaruit bestond die strijd vroeger, hoe is dat nu en wat vraagt dit van ons in de (nabije) toekomst? Tijdens de seizoensopening wordt er in het gesprek ingegaan over de strijd van de PvdA in verleden, heden en toekomst met drie bijzondere gasten van drie verschillende generaties:

- Lieke Kuiper (1993, landelijk voorzitter van de Jonge Socialisten).
- Joyce Langenacker (1970, wethouder PvdA Haarlem).
- Saskia Noorman – Den Uyl (1946, oud politica).

Bestuurslid Erica Bastiaans is deze middag de gespreksleider. Aanmelden is niet nodig. Na afloop is er een borrel, het eerste drankje is op rekening van de PvdA.

Programma:
15.30 uur – Inloop met koffie en thee.
16.00 uur – Talkshow.
17.00 uur – Borrel.
18.00 uur – Einde.