Typography

023 Haarlem Sport - Het wordt een zwaar weekend met twee wedstrijden. Daar tussenin maar twee dagen om te herstellen.

023 Haarlem Sport - Het wordt een zwaar weekend met twee wedstrijden. Daar tussenin maar twee dagen om te herstellen.

Op zaterdag 15 april wordt de, eerder dit seizoen afgelaste wedstrijd uit tegen FC Lienden, gespeeld. Twee dagen later op 17 april ontvangt HFC thuis Barendrecht. Het zijn twee wedstrijden waarin HFC zeker punten kan, nee moet halen. FC Lienden staat één puntje op ons voor. Barendrecht op vijfpunten maar als HFC wint en Barendrecht verliest zaterdag 15/4, als het tegen HHC speelt, dan wordt ook HFC - Barendrecht een zespunten wedstrijd. Lienden speelt vervolgens uit tegen VVSB en daar hebben ze ook zomaar niet even gewonnen.

Lekker spannend allemaal op Jong FC Twente na dan. Als Twente hun resterende vier wedstrijden wint dan komen zij niet verder dan 30 punten. HFC heeft er intussen al 35. De nummers 10 tot en met 17 lopen een reële kans in de nacompetitie/degradatie te belanden en dat is geen pretje. Zeer gemotiveerde derde divisieploegen zetten alles op alles om een stapje hoger te gaan spelen vanaf het volgende seizoen.

Let wel even goed op want volgens het nu bekende programma spelen wij om 15.00 uur in Lienden en op maandag om 16.00 uur thuis tegen Barendrecht.

Eric van Westerloo