Home

Haarlem Culinair 2017

023 Haarlem Uitgaan - Donderdag 3 augustus heeft burgemeester Wienen het startsein gegeven voor vier dagen culinair genieten. Het is de eerste keer dat de ‘nieuwe’ burgemeester getuige is van wat de deelnemers de Haarlemmers bieden.

Dit jaar zijn er drie nieuwe deelnemers: The Louisiana Lobstershack, Dodici, Olive Tree House, Tour de France, Cocktailbar Wigbolt en Gebo Gelato IJssalon. Oude bekenden zijn: Restaurant Fris, Restaurant ML, Ratatouille Food & Wine, Parels, Brick, Napoli, Sushi Time, Dijkers, Toujours, Scroppinoclub en De Uitkijk. Wines of Germany en Kronenbourg 1664 zijn de hoofdsponsors van Haarlem Culinair. en leveren de dranken voor de centrale bar. In de restaurants zijn diverse wijnen, waaronder minimaal een Duitse wijn en speciaalbieren aanwezig.

Muziek

DJ John Castenmiller verzorgt de muziek van Cubaans tot reggae en van de leuke hits van nu tot aan de lekkere soul en disco liedjes. Vanaf 20 uur mag het volume wat hoger en worden de beats wat harder maar het wordt beslist geen housefeest hoor daar zijn weer andere feesten voor. Als er maar een lekkere vibe over de Grote Markt gaat.

Overkapping

De Perfect Sky is dit jaar ook weer van de partij, een flexibel overkappingsysteem dat bezoekers van Haarlem Culinair beschermt tegen zowel regen als felle zon. Op een mooie locatie zoals de Grote Markt, wil het evenement het zicht daarop uiteraard zo natuurlijk mogelijk behouden. Dit kan perfect met een Perfect Sky. Daarnaast is een groot gedeelte op de Grote Markt ook niet afhankelijk van droog weer.