Typography

023 Haarlem Cultuur & Uitgaan – De Haarlemse Ondernemers Sociëtiet betreurt het ten zeerrste, maar het kan niet anders: de ontzettend interessante bijeenkomst die op 17 november gepland stond met astronoom Marc Klein Wolt heeft men uit de agenda gehaald.

Ondanks de mogelijkheden die geboden worden voor bijeenkomsten, pakt de Soos haar onze verantwoordelijkheid en neemt zodoende geen onnodige risico's.  

Naast de inspirerende sprekers die iedere keer weer worden uitgenodigd, staat het sociale aspect voorop. Een lekker en uitgebreid diner en samen ongedwongen borrelen en bijpraten. En ondanks dat iedereen bijzonder heeft uitgekeken naar het moment om elkaar eindelijk weer eens te zien,  acht men de gezondheid van de leden belangrijker dan deze bijeenkomst. 


Podcast 'De man en de maan'
Sterrenkundige Marc Klein Wolt komt zeker een andere keer vertellen over zijn grandioze verhaal over het ruimtevaartproject in samenwerking met China. Voor nu dus geen bijeenkomst, maar wil je wel geïnspireerd worden? Luister dan zeker naar zijn podcast 'De man en de maan'! Dat kan via deze link: Podcast luisteren of via de podcast app op de telefoon. 

Podcast 'De man en de maan': Een Nederlandse sterrenkundige gaat in zee met China om zijn grote droom waar te maken. Wat gebeurde er net na de oerknal? Voor het antwoord op die vraag moet astronoom Marc Klein Wolt naar de achterkant van de maan. Eén probleempje: daar is nog niemand geweest. Als hij in zee gaat met opkomende ruimtemacht China, blijkt samenwerken niet zonder risico. Documentairemaker Saar Slegers volgt hem tijdens zijn race tegen de klok en ziet hoe zijn wetenschappelijke droom langzaamaan verandert in een nachtmerrie. 

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen