Typography

023 Haarlem Kunst & Cultuur - Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden sluiten we traditiegetrouw het jaar af met een optreden in de Zocherlounge. Anita Sanders, zangeres, Annelies Kole met haar harp en Hans van Gelderen op gitaar.  

Van jongs af aan uit Anita Sanders haar liefde voor saamhorigheid door middel van muziek. Toen zij in haar tienerjaren stond mee te zingen met de quadrofonie installatie van haar broer en met een springtouw als microfoon, werd altijd even het raam opengezet zodat de buurt kon meegenieten van haar gezang.

Door haar vroegtijdige bewondering voor bereik en ademhalingstechniek en het bestuderen van zangers als Barbra Streisand, Maria Callas, Kate Bush en ABBA, oefende Anita haar stem van lage Bes tot hoge soprano C. Deze stem in combinatie met de dieperliggende drang om op te treden, zette haar pas op een later moment in haar leven op een podium. Een leven langs niet altijd de makkelijkste route, waarin muziek altijd een centrale rol speelde, bracht haar bij songs die passen bij haar verhaal en beleving, songs waar zij zich thuis bij voelt. Zo is zij in staat zich zodanig in te leven dat een lied onvervalst en authentiek ten gehore komt; verhalen vertellen op muziek, een passie  voor de internationale verbindingskracht van muziek, die muzikaliteit tot een ontdekkingstocht maken waarin menig mens zich zal kunnen herkennen. 

Anita is een performer pur sang met een krachtige overtuiging om een lied, in welke taal dan ook, oprecht en onvervalst over te brengen aan de luisteraar. In haar beleving is muziek de meest pure vorm van verbinding.


Meer informatie
Datum                         : 20 december a.s.
Aaanvang                     : 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur (Elk optreden 18 pax per set)
Locatie                         : Zocherlaan 1, 2061 KK Bloemendaal
Telefoon                      : 023 526 2956
𝐷𝑒𝑍𝑜𝑐ℎ𝑒𝑟𝑙𝑜𝑢𝑛𝑔𝑒𝑏𝑒𝑠𝑐ℎ𝑖𝑘𝑡𝑜𝑣𝑒𝑟𝑒𝑒𝑛𝑧𝑒𝑒𝑟𝑔𝑟𝑜𝑡𝑒𝑟𝑢𝑖𝑚𝑡𝑒𝑣𝑎𝑛𝑟𝑢𝑖𝑚100𝑚2.

 

 

 

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur