Typography

023 Zandvoort Cultuur - Hella Wanders van het Vrijwilligers Informatie Punt VIP heeft namens alle vrijwilligers in Zandvoort de “Burgemeester Niek Meijer Vrijwilligersprijs” in ontvangst genomen. Hella wist van niets en was dan ook blij verrast toen zij in het zonnetje werd gezet. De prijs is een zegeteken voor alle vrijwilligers in Zandvoort.

De “Burgemeester Niek Meijer Vrijwilligersprijs’ is een wissel trofee en is bedoeld als blijk van waardering gegeven voor al het werk dat vrijwilligersverrichten in Zandvoort en/of Bentveld. mantelzorger. De trofee gaat dit jaar naar alle vrijwillige mantelzorgers die zeker in de tijd van alle corona-ellende uitzonderlijk werkzaamheden verrichten.

Voormalig burgemeester van Zandvoort Niek Meijer, die als afscheidscadeau naamgever werd van deze nieuw in het leven geroepen prijs, was persoonlijk aanwezig om het beeld te overhandigen. Onder toeziend oog van de huidige burgemeester David Moolenburgh en wethouder Raymond van Haeften nam Hella Wanders de trofee in ontvangst. Een bedrag van € 500 is verder beschikbaar gesteld voor Pluspunt.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen