Typography

023 Haarlem Kunst & Cultuur - Het lijkt erop dat Theater De Liefde binnenkort toch écht open mogen! Als alles goed blijft gaan met de coronacijfers, mogen de theaterdeuren vanaf 9 juni open voor - een kleine groep - publiek. En daarom kan de voorstelling Hapje, die voor vrijdag 11 juni gepland stond, gewoon doorgaan. Daar is iedereen natuurlijk heel blij mee; eindelijk weer open en vast een beetje warm draaien voor een spetterend seizoen met fraaie optredens en voorstellingen. t theater. De organisatie, Mylou Frencken, Gerrie Hondius & Simone Lensink, hebben er zin in en begint op 11 juni met de voorstelling Hapje.

Hapje: de sensuele tragikomedie  
Hapje
is een sensuele tragikomedie over het huwelijk, butlers, seks, jazz en andere smakelijkheden. Met Mirthe Bron, Boy Ooteman en Sjoerd Spruijt.
Philip is mediamagnaat en filantroop. Carolina is 'oude adel' en parttime kunstcurator. Het zijn eigenzinnige levensgenieters met eeuwige goesting in goed eten, mooie wijnen, Franse oesters, Italië en oude jazz. Het stel bespreekt op nietsontziende wijze hun relatie. Zijn ze gelukkig of is het tijd voor verandering? Hebben ze zich aan de afgesproken ‘regels’ gehouden? Zijn ze altijd eerlijk tegen elkaar geweest? Tijd voor een prikkelend gesprek.

Meer informatie
Op 11 juni twee keer te zien in Theater De Liefde, om 19.30 en om 21.30 uur.
Theater De Liefde

Begijnhof 10
HAARLEM, Noord-Holland 2011 HE
Netherlands

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen