Typography

023 Bloemendaal Lifestyle en gezondheid VIDEO - Op een prachtig plekje aan de Dennenweg in Bloemendaal ligt Tuinderij de Ark. Het is een combinatie van een zelfoogsttuin, ontmoetingsplek en een zorgtuinderij, waar op biologische wijze groenten, bloemen en kruiden geteeld worden. Zeker nu een fantastische plek om te vertoeven!!

En lokaler en verser kan je het niet hebben. We verbouwen biologische groenten en kruiden komen oogsten. We proberen iedere week minstens 6 verschillende groentes oogstklaar te hebben voor onze oogstdeelnemers, en in de kruidentuin vind je meer dan 30 verschillende kruiden. En niet te vergeten de aardbeien en bramen. En onze prachtige bloementuin!

In het seizoen is iedereen welkom om te komen helpen op de heerlijk beschutte tuin. Deelnemers van de Werkplaats van De Ark, mensen met een verstandelijke beperking, komen graag met ons mee tuinieren. Onder begeleiding van de zorgtuinder doen ze klussen in de tuin. De tuinderij staat onder leiding van een professionele zorgtuinder, die wordt ondersteund door een groep enthousiaste vrijwilligers met veel kennis van zaken.

Zin om mee te werken? Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website. https://www.arkhaarlem.nl

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen