Typography

023 Haarlem/Heemstede Cultuur, Zang VIDEO - We mogen weer en dat betekent dat we aanstaande zondag inderdaad gaan optreden in Theater de Liefde in Haarlem. Wie nog wil komen moeten we helaas teleurstellen. Het is uitverkocht, omdat maar 1/3 van de bezoekers is toegestaan. Evengoed hebben we er veel zin in en we hopen jullie snel weer ergens anders te zien! Als 'troost' kun je hieronder luisteren naar de titelsong van ons programma: 'De zon komt op'.

Update over de crowdfunding
Zoals velen van jullie intussen weten loopt er een crowdfunding voor onze concertreeks 'Yvonne Weijers zingt Elly de Waard - een reis door de tijd'  Intussen hebben 43 mensen samen € 3300,= gedoneerd. Nogmaals:hartelijk dank allemaal! Op weg naar de € 5000,= zitten we dus al op 66% en daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. Daarnaast heeft nu ook het Gilles Hondiusfonds € 750,= toegezegd, fantastisch! Nog € 1700,= te gaan, dan zijn we op ons streefbedrag! Dat moet lukken toch?

Voor wie de vorige email niet meekreeg:
Met Componist/dirigent Cees Thissen en dichter Elly de Waard heb ik de handen ineengeslagen om een uniek muziektheaterproject te realiseren met het werk van Elly in de hoofdrol. Uit haar 20 bundels zijn 20 gedichten geselecteerd waarvoor Cees muziek heeft gecomponeerd. Ik ga deze muziek uitvoeren samen met een trio van pianist Cajan Witmer (tevens arrangeur), contrabassist Peter Bjornild en violiste Suzanne Groot. De concerten gaan plaatsvinden in intieme setting, in kleine theaters voor zo’n 100 bezoekers.
Naar verwachting in mei/juni 2022.

We verwachten de concerten zelf te kunnen financieren met de opbrengst van de kaartverkoop. De kosten van ontwikkeling en repetities kunnen we hieruit niet dekken. Vandaar dat we deze crowdfundactie gestart zijn. We hebben nog € 2500,= euro nodig. Uiteraard is elk bedrag welkom. We hopen dat het gaat lukken.

Op mijn website kun je er alles over lezen:
https://www.yvonneweijers.nl/nieuws/eindelijk-weer-nieuws/

Meedoen?!
Wil je ons project ondersteunen, maak dan je bedrag over naar NL53RABO0389422576 t.n.v. Yvonne Weijers Muziek.
Als je een bedrag doneert zonder tegenprestatie, vermeld dan bij de omschrijving ‘geen tegenprestatie’. Als je je emailadres erbij zet, krijg je van ons een bedankje.
Als je voor een donatie met tegenprestatie kiest, vermeld dan bij de omschrijving je naam, je postadres en je emailadres. Dan hoor je van ons.

Elly de Waard - Cees Thissen - Yvonne Weijers

Meer weten?
Raadpleeg dan www.yvonneweijers.nl E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. M: 06 5241 8155

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur