Typography

023 Heemstede Economie & Duurzaamheid - De succesvolle actie #supportyourlocalsNL, waarbij lokale ondernemers samen een vuist maken tegen het coronavirus, steunt nu nog meer lokale winkeliers. Onder de naam ‘De Smaak van Heemstede’ wordt speciaal voor Sinterklaas – naast de vertrouwde FOODBOX – nu ook een KADOBOX vol orginele kadootjes aangeboden.

Pakjesavond wordt daarmee echt een feestje!

Medio maart ging het initiatief #supportyourlocalsNL van start in Nederland. In Heemstede omarmde Heemstedenaar en ‘foodfan’ Esmée Beekman deze actie. Onder de naam ‘De Smaak van Heemstede’ stelt zij met lokale winkeliers en restaurants overheerlijke FOODBOXEN samen waar iedereen blij van wordt. Daar is nu ook een speciaal op Sinterklaas gerichte KADOBOX aan toegevoegd.

Winkels die kleur en smaak geven aan Heemstede

Esmée Beekman: “Corona beperkt ons, maar er zijn gelukkig nog steeds leuke dingen om naar uit te kijken. Zoals gezellig Sinterklaas vieren met elkaar! Naast een heerlijke FOODBOX hebben we daarom ook een toffe KADOBOX samengesteld. Daarmee steunen we nu nog meer lokale winkeliers. Dit verrassingspakket bestaat uit 10 originele kadootjes en het gezellige Sinterklaasspel, compleet met dobbelsteen en spelregels. De FOODBOX bestaat deze keer uit een oer-Hollandse kant-en-klaar maaltijd: overheerlijke erwtensoep of een verrukkelijke boerenkoolstamppot. Uiteraard met een bijpassende wijn, chocolademelk met slagroom en lekkers voor tijdens Pakjesavond. Makkelijk op tafel te zetten zodat er veel tijd overblijft om samen het spel te spelen en de pakjes uit te pakken.”

De kadootjes in de KADOBOX zijn afkomstig van Boekhandel Blokker, BIEN store, Chocolaterie Van Dam, Coco Food & More, De Pasta Box, ECHT, Elf Elf, Jouw Taartshop, JUUL kreatief en Sport 2000.

De FOODBOX bevat heerlijkheden van Boulangerie Oscar, Brantjes Wijn, Grapedistrict, Keurslager Peter van der Geest, Menno’s Borrel, Slagerij Vreeburg, restaurant De Heerlijkheid en ‘goede buur’ Han de Kroon Horecavers uit Haarlem.

Meer informatie
Help je ook mee? Bestel dan De Smaak van Heemstede FOODBOX en/of KADOBOX op: www.esmeebeekman.nl/foodbox of geef er een kado aan een dierbaar iemand waar je nu niet zelf op bezoek kunt gaan.

De boxen worden vrijdag 4 december na 15:00 uur bij je thuis bezorgd.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

01 maart 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

Greenchoice

Yarden

Aanbevolen artikelen