Typography

023Haarlem Politiek - De gemeenteraad nodigt u van harte uit om als speciale gast het programma Gast van de Raad bij te wonen op donderdag 21 november 2019.

U vraagt zich misschien wel eens af ‘Wat doet de gemeenteraad nu eigenlijk?’. U stemt één keer in de 4 jaar voor een nieuwe gemeenteraad, en dan? De gemeenteraad vertegenwoordigt alle Haarlemmers en neemt belangrijke beslissingen voor de stad. U heeft dus, misschien ongemerkt, vaak te maken met het werk van de gemeenteraad.

In het programma ‘Gast van de raad’ vertellen 2 raadsleden over wat de raad zoal doet.


Het programma van die avond is als volgt:
17.50 uur    Ontvangst door 2 raadsleden in de Refter van het Stadhuis
18.00 uur    Soep en broodjes + uitleg werk raadsleden
18.20 uur    Kijkje in de raadszaal en toelichting op de onderwerpen waarover de gemeenteraad die avond vergadert
19.00 uur    Rondleiding door het Stadhuis
19.25 uur    Afronding programma. Gasten mogen de raadsvergadering bijwonen.

De agenda van de raadsvergadering staat vanaf vrijdag 15 november op de website.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt geen bevestiging; we gaan ervan uit dat, als u zich heeft opgegeven, u ook komt.
Er kunnen maximaal 35 Haarlemmers meedoen aan het programma.

categorieën

Afscheidslunch keurig op 1,5 meter afstand met o.a. Rogier Leegwater (links) en Manon van Huik (tweede van links) (foto: Werkdag).

Lees meer...

023 Cruquius Economie, duurzaamheid, educatie - Twaalf statushouders gaan een opleiding tot kapper afronden. Zij lopen nu stage en doen daarna examen voor een certificaat.

Lees meer...

Zwerfafvalactivist Steef de Ruijter en NMCX introduceren ‘Maak miniverschil’ in winkelgebieden  Haarlemmermeer

Lees meer...

Houten kop en wieken op 6 november naar werkplaats Oterleek

Lees meer...

Wie dicht de stad?

Lees meer...

023 Heemstede Cultuur - Zeer waarschijnlijk krijgt de Nicolaas Beets-school, nu gehuisvest aan de Sportparklaan, een nieuwe toekomst. De school verhuist naar het Seinterrein op de voormalige buitenplaats Meer en Bosch en betrekt dan het Dr. A.M. Lorentz de Haas Laboratorium.

Lees meer...

Politie dreigt met boete van 140 euro

Lees meer...

023 Heemstede Sport - Na een moeilijke paar maanden krabbelt de maatschappij weer op. Ik hoop oprecht dat u bespaart bent gebleven van ongelukken als gevolg van het virus en dat u zowel zakelijk als privé in goede gezondheid het leven verder kunt vervolgen.

Lees meer...

023 Lifestyle en Gezondheid – We weten het allemaal, water drinken is gezond! Om die reden heeft Haarlem maar liefst 11 watertappunten , waar je gratis je flesje of bidon kunt vullen.

Lees meer...

023 Haarlem Politiek & Maatschappij - Op 4 mei herdenken we in heel Nederland verschillende groepen oorlogsslachtoffers. Wat dood- en doodzonde dat 75 jaar bevrijding zonder publiek moet worden herdacht omdat het coronavirus overal roet in het eten gooit.

Lees meer...

We staan alleen, maar toch samen, stil bij beide dagen
023 Heemstede Politiek/Maatschappij - Op 4 en 5 mei herdenken en vieren we 75 jaar vrijheid. Dit doen we, als gevolg van de coronacrisis, grotendeels thuis. Iedereen kan vanuit huis meedoen aan de herdenking en viering.

Lees meer...

023 Heemstede Politiek/Maatschappij - De Heemsteedse scoutinggroepen Graaf Bernadotte, St. Pachalis Baylon en WABO organiseren dit jaar tijdens Dodenherdenking een speciale actie waardoor iedere inwoner van Heemstede zich toch verbonden voelt tijdens de twee minuten stilte. De scoutinggroepen laten onder de noemer #herdenkingssteentjes iedereen een herdenkingssteentje in de wijk leggen die de scouts bij het herdenkingsmonument aan de Vrijheidsdreef samenbrengen.

Lees meer...

023magazine.nl geprint

023 Nieuws