Typography

023 Heemstede - HeemstedeDe volgende editie van Het Rouwcafé heeft een speciale gast: de groep ‘Martine Wolkers’. Onder het genot van een kopje koffie en de ons welbekende Westfriese troôstkoekies, brengt Martine een aantal songs ten gehore.

023 Heemstede - HeemstedeDe volgende editie van Het Rouwcafé heeft een speciale gast: de groep ‘Martine Wolkers’. Onder het genot van een kopje koffie en de ons welbekende Westfriese troôstkoekies, brengt Martine een aantal songs ten gehore.

Regelmatig treedt zij op met haar akoestische formatie Jam Sissies of is solist bij diverse ceremonies en/of speciale gelegenheden. Na haar afgeronde studie aan het Conservatorium van Amsterdam startte zij haar eigen praktijk waar ze zangles geeft en zangworkshops verzorgt. 

Zingen is haar leven en haar passie. Haar warme stem en groot gevoel voor inleving maakt dat ze menig luisteraar weet te raken (www.martinewolkers.nl).
Wij zijn bijzonder vereerd dat Martine in Het Rouwcafé optreedt!

Martine Wolkers
Martine Wolkers is al jaren actief in de muziekwereld. Sinds haar tienerjaren staat zij als lead- en backingvocalist op de bühne met diverse bands, showgroepen en artiesten.

Westfriese troôstkoekies
Zoals inmiddels bekend beschikken we deze ochtend uiteraard weer over de 'Westfriese troôstkoekies' van Bakkerij Jonker uit Broek op Langedijk. De bakkers uit Noord-Holland ontwikkelden op initiatief van de Stichting het Rouwcafé een speciaal troostkoekje waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan de Stichting. Inmiddels heeft ook bakker Th. van Dijk, Raadhuisstraat 79/81 in Heemstede de Westfriese troôstkoekies in haar assortiment opgenomen en zijn dus nu ook aldaar verkrijgbaar! Heeft u de 'Westfriese troôstkoekies' ook al geproefd en/of wilt u hier extra informatie over? Raadpleeg dan www.troostkoekjes.nl.

Op www.hetrouwcafe.nl is vermeld waar en wanneer Het Rouwcafé nog meer locatie houdt.

Voor meer informatie: bel Ria van Kleef 06-52306969 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Rouwcafé 
Datum: zaterdagmorgen 5 maart.
Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie: in Foyer De Luifel, Herenweg 96 in Heemstede

De entree is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Ria van Kleef 06-52306969

 

Het Rouwcafé bestaat uit een sfeervol en exclusief voor Het Rouwcafé ontworpen mobiel decor en vindt op verschillende locaties plaats. Het Rouwcafé is een plek waar eenieder die met dood en rouw in aanraking is gekomen, van harte welkom is. De dood is onlosmakelijk verbonden met het leven en de samenleving. Toch blijkt dit in de praktijk voor veel mensen niet makkelijk bespreekbaar of is soms zelfs een taboe. De missie van Stichting Het Rouwcafé is dat de dood en inherente rouw en verlies hun plaats terugkrijgen in de samenleving en het is de wens van Het Rouwcafé dat zij daarbij in een informele sfeer enige troost mag aanreiken. Wat aan de 'gelijkgestemde stamgasten' wordt geboden is: koffie, (h)erkenning en een kort cultureel programma.