Typography

023 Sport - Na een nek-aan-nek-race is Rugbyclub Haarlem als een van de negen winnaars uit de bus gekomen van de Nuon Club Competitie. Rugbyclub Haarlem heeft deze winst te danken aan iedereen die via de website van de Nuon Club Competie op haar inzending heeft gestemd.

 

Tot en met 18 mei konden mensen stemmen op hun favoriete sportclub in de Nuon Club Competitie. Dat gebeurde dan ook massaal. Via de website van de Nuon Club Competitie zijn tienduizenden stemmen uitgebracht. Rugbyclub Haarlem verzamelde de meeste stemmen en is nu een van de negen winnaars. Op zaterdag 30 mei kwam Nuon langs om de prijs officieel te overhandigen.

Lagere energierekening

De prijs voor de negen winnaars van de Nuon Club Competitie is afhankelijk van de hoogte van de laatste energiejaarrekening en maximaal € 10.000 per club. Nuon stelt dit bedrag beschikbaar zodat sportverenigingen kunnen investeren in energiebesparing en duurzame energie. Rugbyclub Haarlem ontvangt ruim € 8000,00 en wil het geld investeren in energiebesparende maatregelen in de geplande nieuwbouw van haar clubhuis. Hierbij wordt gedacht aan zonnepanelen en energiezuinige verwarming.

Energieadvies

Een energieadviseur van Nuon helpt Rugbyclub Haarlem via een energieadvies om de effectiefste maatregelen in kaart te brengen om de energiekosten zo laag mogelijk te maken.

Ik ben blij en trots op deze prijs”, zegt Wim Numan van Rugbyclub Haarlem. “We konden onze creatieve inzending doen dankzij de hulp van een aantal enthousiaste ouders. Verder hebben alle leden hun eigen netwerk ingeschakeld om mensen op te roepen om te stemmen. Rugby is een harde sport op het veld maar het is ook één grote familie die elkaar helpt en steunt. Voor deze wedstrijd hebben wij de steun en stemmen gehad van vele andere Nederlandse rugbyclubs maar ook internationaal hebben rugbyliefhebbers ons geholpen. Het is fantastisch dat we nu gewonnen hebben en ik bedank iedereen die op ons heeft gestemd! We gaan het geld zeker goed besteden bij de bouw van ons nieuwe clubhuis.”

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij