023 Haarlem – Cultuur - Op 10 december gaat Jan Hoekema in gesprek met Wybren van Haga en Willem Hein Schenk. Haarlemmer Wybren van Haga is een veelbesproken man. Hij is uit de VVD-fractie gezet en in een rechtszaak verwikkeld geraakt rond een hoog oplopend huurconflict. De tweede gast is Willem Hein Schenk, nu ruim een half jaar stadsarchitect van Haarlem. Wat zijn zijn ervaringen?

Lees meer...

023Bloemendaal Kunst/Cultuur - Op zondag 8 december gaat Ad van Nieuwpoort in gesprek met Jan Terlouw (Kamperveen, 1931). Kernfysicus, politicus en schrijver Jan Terlouw wordt bekend door zijn politiek optreden binnen de politieke partij D66 in 1970. In diezelfde tijd begint hij met het schrijven van kinderboeken, waaronder Oorlogswinter en Koning van Katoren en wint hiermee verschillende prijzen.

Lees meer...

023 Haarlem Kunst/Cultuur - Sonia werkt als kamermeisje, Guido is ex-politieman en bewaker van een villa. Ze ontmoeten elkaar tijdens een speeddate in een restaurant. Hij doet dit wel vaker, voor haar is ´t de eerste keer.

Lees meer...

023 Haarlem/Vijfhuizen Evenementen - Tijdens de Snuffelmarkt in Expo Haarlemmermeer kun je op zondag 1 december gezellig rondsnuffelen langs honderden kraampjes. Op de Snuffelmarkt vind je een divers aanbod aan oude artikelen en unieke koopjes. Ga op zoek naar de leukste spulletjes en wellicht vind je tussen het ruime aanbod zomaar iets dat de moeite waard is.

Lees meer...

Cultuur & Uitgaan

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen