023 Heemstede, Bennebroek Kunst & Cultuur - In het extra dikke zomernummer van HeerlijkHeden, het kwartaalblad van de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek, staat de zorg om het behoud van monumenten centraal. Het opent met een artikel over De Hartekamp, ooit ‘de parel aan de kroon van Kennemerland’ genoemd.

Lees meer...

Houd rekening met extra reistijd - 023 Reizen, vakantie, uitgaan - Van vrijdag 9 juli tot woensdag 25 augustus werkt Rijkswaterstaat aan de snelweg A9 bij Haarlem, tussen Velsen en knooppunt Raasdorp. Rijkswaterstaat vernieuwt het asfalt en herstelt de vangrails en de bermen. De werkzaamheden zijn nodig zodat de weg weer jaren mee kan.

Lees meer...

023 Zandvoort Evenement – Vier gezinnen in de A.J. van der Molenstraat in Zandvoort, zijn de gelukkige winnaars geworden van de hoofdprijs van de Postcode Straatprijs Tiendaagse. Het viertal uit deze straat werd door medepresentator van de Nationale Postcode Loterij Gaston Starreveld verblijd met schitterend geldprijzen van € 25.000 één gezin zelfs met € 37.500 terwijl een ander winnend gezin óók nog eens de sleutels kreeg overhandigd van een splinternieuwe BMW die deze dag zeker niet was bedoeld voor een eenvoudig proefritje maar wel degelijk van eigenaar veranderde.

Lees meer...

023 Reizen, vakanties, uitgaan - Door corona gingen we minder op vakantie dan voorheen. Nu de zomervakantie eraan komt en we steeds meer maatregelen los mogen laten, gaan we weer meer weg. Dat is goed nieuws, maar ook goed nieuws voor inbrekers. Maak het inbrekers niet te makkelijk.

Lees meer...

023 Heemstede – Onlangs bezegelen de vier gemeentes in de raadszaal van de gemeente Heemstede de versterking van de regionale samenwerking voor grote opgaven zoals bijvoorbeeld bereikbaarheid en het veranderende klimaat. Daarnaast wordt met het convenant de rol van de gemeenteraden in de regionale samenwerking en de inbreng van de regio in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) beter georganiseerd.

Lees meer...

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen