023 Haarlem Kunst/Cultuur - Terwijl museumdeuren momenteel door de coronacrisis gesloten blijven voor het grote publiek zijn Nederlanders tegelijkertijd aan huis gekluisterd en gaan massaal op zoek naar online vermaak. Om die twee zaken zo snel mogelijk bij elkaar te brengen heeft MuseumTV tijdelijk de verplichte login van haar site verwijderd. Hierdoor krijgen gedwongen thuisblijvers nu nóg gemakkelijker toegang tot de mooiste museumcontent en zijn alle filmpjes voor iedereen vrij toegankelijk.

Lees meer...

023 Haarlem Kunst/Cultuur - Heb je zin in cultuur snuiven, maar ben je - net als de rest van Nederland - aan huis gekluisterd door het Coronavirus? Hoewel alle culturele instellingen momenteel gesloten zijn, laat MuseumTV je tóch kennismaken met de meest bijzondere tentoonstellingen en collecties in meer dan 200 musea.

Lees meer...

023 Haarlem Maatschappij/Kunst - Graffiti hier, street art daar. Het is verboden om graffiti in de openbare ruimte te spuiten, maar Haarlem trekt zich daar niets van aan. Street art, gedichten en tags kleuren de stad. Van schunnige teksten tot ware kunstwerken. De een noemt het vandalisme, de ander spreekt van kunst. Maar wat is nu precies het verschil tussen deze twee creatieve uitingen?

Lees meer...

023 Haarlem Kunst/Muziek - In de nu bijna afgelopen maand hebt U kunnen genieten van twee prachtige muziekuitvoeringen in onze sociëteit: op zondag 4 januari het traditionele Nieuwjaarsrecital in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van het Lied en op zondag 19 januari het ongelooflijk mooie optreden van de jonge pianiste Yang Yang Cai.

Lees meer...

Cultuur & Uitgaan

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen