Woensdag 6 december is het weer tijd voor ons open podium, O.P. De Liefde! Met in de line-up: Marjolein Ebels, Fausto van Bronkhorst, Jans Budding, Fimme Bakker en Julius Zuijdendorp. Fans van cabaretier en presentator Luuk Weggemans kunnen hun hart ophalen, hij is zaterdag 2 december ook te zien tijdens de finalistentour van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival!

Lees meer...

023 Heemstede - Op 24 november 2023 om 12.00 uur legden initiatiefnemer de heer Reijnders en burgemeester Astrid Nienhuis op de Cruquiusweg bij nummer 150 symbolisch 4 struikelstenen. Bijzonder is dat zij dit deden in aanwezigheid van kunstenaar Gunter Demnig, de bedenker van de struikelstenen. De struikelstenen op de Cruquisweg 150 herinneren aan 4 joodse inwoners die hier in de Tweede Wereldoorlog woonden.

Lees meer...

023 Haarlem en wijde omgeving, Kunst & Cultuur VIDEO - Andermans Veertjes (Andermans Veren Live) komt naar Haarlem met de heerlijke muzikale familievoorstelling 'Ik mag de ezel zijn'. Een voorstelling voor alle leeftijden met de mooiste liedjes uit het Nederlands repertoire. Van de Stratemakeropzeeshow tot Kinderen Voor Kinderen, van MEAU tot Circus Custers, van Racoon tot Annie M.G. Schmidt, van Goldband tot Hamelen.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving Kunst & Muziek, Cultuur - De bekende Haarlemse pianisten Lennie Kerkhoff en Gerrie Meijers laten zondagmiddag 3 december 2023 om 16:00 uur op de vleugel van Het Gebouw Zang & Vriendschap in de Jansstraat 74 in Haarlem vierhandig werk horen van Bortkiewicz tot Gershwin en Barber.

Lees meer...

Foto door Jurriaan Hoefsmit - 023 Haarlem en wijde omgeving, uitgaan, pret maken, nachtleven - De afgelopen jaren zijn er veel clubs en andere nachtlocaties uit onze stad verdwenen. Ook zijn er nog maar weinig creatieve broedplekken waar de bezoeker verrast kan worden, of plekken waar jongeren terecht kunnen. Daar willen we als stad iets aan veranderen.

Lees meer...

023 Haarlem en wijde omgevingKunst & Cultuur - Dunja Jocić, de internationaal gerenommeerde en veelgeprezen Servisch-Nederlandse choreografe, heeft dit jaar indruk gemaakt op internationale podia, met voorstellingen bij gerenommeerde instellingen zoals de Zürich Dance Academie, Theaterhaus Stuttgart, Staatstheater Braunschweig, en een avondvullende dansvoorstelling voor het Bielefeld Stadstheater. Haar nieuwste voorstelling, 'The Previous Owner', is op woensdag 29 november te zien in De Schuur in Haarlem.

Lees meer...

023magazine Evenementen - In november is het weer tijd voor de altijd gezellige Karaoke Party in Patronaat. Warm je stem maar alvast op om straks uit volle borst mee te zingen met alle guilty AND not so guilty pleasures. De geweldige host Djescho zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid 😍

Lees meer...

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur