023 Haarlem Kunst/Muziek - In de nu bijna afgelopen maand hebt U kunnen genieten van twee prachtige muziekuitvoeringen in onze sociëteit: op zondag 4 januari het traditionele Nieuwjaarsrecital in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van het Lied en op zondag 19 januari het ongelooflijk mooie optreden van de jonge pianiste Yang Yang Cai.

Lees meer...

023 Bloemendaal Muziek/Cultuur - Op 18 januari 2020 viert Appelman het feit dat hij 15 jaar dansfeesten organiseert voor iedereen vanaf 30 jaar. De viering vindt plaats bij Duinpaviljoen De Uitkijk. In de Duinzaal hoor je de beste Disco Classics Hits met medewerking van DJ Robbie en DJ William. In de Boszaal draait dj Casper moderne, bekende upbeat hits: dance, house, upbeat latin, eclectic van de 00’s en 10’s. Op feest kan vooraf gedineerd worden;  zowel á la carte als het speciale Letz Party-diner (vooraf online reserveren).

Lees meer...

023 Heemstede Cultuur/Kunst - Het winnende ontwerp voor een nieuwe Belvedère in wandelbos Groenendaal is ‘De Wandeling’ geworden. Eind vorig jaar kon gestemd worden op 6 ontwerpen voor een nieuwe uitkijktoren. ‘De Wandeling’ kreeg 41% van de stemmen, tweede werd ‘Bosnest’ met 20% van de stemmen. Het college van B&W heeft de uitslag op 14 januari 2020 formeel vastgesteld.

Lees meer...

023 Haarlem Cultuur/muziek - Yang Yang Cai was in oktober 2019 een van de grootste sensaties van het op Schiermonnikoog georganiseerde Internationale Kamermuziekfestival. Yang Yang Cai maakt momenteel een grote internationale carrière door. Ze heeft een bijzondere internationale status verworven en is zeker geen onbekende in de Nederlandse concertzalen. Het is werkelijk bijzonder indrukwekkend om te zien dat Yang Yang Cai zich al op deze leeftijd al haar sporen verdient in de internationale klassieke muziekwereld. De commissie Muziek van De Sociëteit Vereeniging Haarlem is er dan ook met recht trots op deze geweldige pianiste te mogen presenteren en wel op zondag 19 januari 2020 van 15:00-16:30 uur. Ongetwijfeld wordt dit een prachtige middag waar muziekliefhebbers volop kunnen genieten van prachtig pianospel.

Lees meer...

023 Heemstede Evenement - De nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari is hét moment om gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden. Alle inwoners worden van harte uitgenodigd met elkaar in gesprek te komen en te toosten op 2020. Ook wie niet in Heemstede woont, maar hier bijvoorbeeld werkt of sport, is van harte welkom. Om 19.00 uur houdt burgemeester Astrid Nienhuis haar nieuwjaarstoespraak.

Lees meer...

Cultuur & Uitgaan

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen