023 Hoofddorp Lifestyle & Gezondheid - Op 23, 24 en 25 september worden in heel Nederdalend de nationale burendagen georganiseerd, een ideale gelegenheid om elkaar als buren nader te leren kennen en iets leuks met elkaar te doen. Stichting MEERGroen en Farmkitchen staan van harte achter dit idee om er samen iets leuks van te maken. Daarom nodigen we onze buren op 3 plekken op 3 opeenvolgende dagen uit, om mee te komen genieten van wat de natuur in deze periode in de aanbieding heeft.

Lees meer...

 023 Haarlem Lifestyle - Wanneer jij als ouder veel van huis bent, om wat voor reden dan ook, dan is het wel belangrijk dat je een goede en vooral ook betrouwbare oppas hebt voor je kinderen. Waar de meeste vrouwen vroeger thuisbleven voor de kinderen, is dat tegenwoordig is veel van de gevallen financieel gezien niet meer mogelijk. Des te belangrijker is het, dat jij je als ouder bewust bent van het feit dat je de beste oppas voor je kind regelt.

Lees meer...

023 Haarlem Gezondheid - Voor de meeste mensen is het dagelijks leven vrij hectisch. Op een gegeven moment raken wij ook gefrustreerd en overweldigend. Maar in plaats van ons erbij neer te leggen, kunnen we tijdens deze kritische momenten ook verdergaan met totale focus, kalmte, een vaste hand en kristalheldere gedachten. Hoe kunnen we dit bereiken? In deze blog nemen we in het kort 3 natuurlijke hulpmiddelen met je door die wereldwijd bekend staan om hun geneeskracht.

Lees meer...

023 Haarlem Sport/uitgaan/maatschappij - Verkoeling zoeken in het water is altijd fijn. In Haarlem kunt u natuurlijk veilig zwemmen in onze zwembaden. En ook de Molenplas en Veerplas zijn officiële zwemplekken. Op zwemwater.nl staat een overzicht van alle officiële zwemlocaties in de regio. De kwaliteit van het zwemwater wordt hier regelmatig gecheckt. 

Lees meer...

023 Heemstede Sport - Terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf zie ik voor het eerst sinds weken een waterig zonnetje maar moet ik verplicht binnen blijven. Helaas heeft corona nu ook mij bereikt. Voel me overigens wel een soort van okay. Een goed moment voor het maken van een nieuwsbrief :-) We hebben een hoop informatie te delen en blikken terug op de afgelopen weken maar kijken ook vooruit naar het einde van het seizoen .. .en daarna!

Lees meer...

023 Heemstede Sport - Robbert Breedijk (foto midden) is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van R.C.H. Hij volgt daarmee de huidige trainer Mehmet Simsek op die aan het einde van dit seizoen stopt. We zijn Mehmet Simsek dankbaar dat hij het eerste van R.C.H. een niveau hoger heeft gebracht! Barry Tjeertes (foto rechts) gaat zich met de technische organisatie van de zondag selectie bemoeien. 

Lees meer...

Meer artikelen...

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

27 september 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Trombose

D Reizen

Drogisterij