023 Heemstede Sport - Terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf zie ik voor het eerst sinds weken een waterig zonnetje maar moet ik verplicht binnen blijven. Helaas heeft corona nu ook mij bereikt. Voel me overigens wel een soort van okay. Een goed moment voor het maken van een nieuwsbrief :-) We hebben een hoop informatie te delen en blikken terug op de afgelopen weken maar kijken ook vooruit naar het einde van het seizoen .. .en daarna!

Lees meer...

023 Heemstede Sport - Robbert Breedijk (foto midden) is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van R.C.H. Hij volgt daarmee de huidige trainer Mehmet Simsek op die aan het einde van dit seizoen stopt. We zijn Mehmet Simsek dankbaar dat hij het eerste van R.C.H. een niveau hoger heeft gebracht! Barry Tjeertes (foto rechts) gaat zich met de technische organisatie van de zondag selectie bemoeien. 

Lees meer...

023 Haarlem/Heemstede Sport - Afgelopen weekend. Ik liep met onze hoofdtrainer naar buiten na de laatste wedstrijd van het Eerste elftal dit jaar op ons complex. We spraken over de herstart na de stand still. Ik fietste naar huis. En toen pas drong het door.

Lees meer...

023 Heemstede Sport - Het gaat de goede kant op! Gelukkig mogen alle leeftijden weer trainen en wedstrijden spelen. Fijn om ook weer ouders langs de kant en in de kantine te zien. Jammer dat door de vele coronabesmettingen best veel trainingen en wedstrijden worden gecanceld. Nog even volhouden... het eind is in zicht...of beter gezegd het begin van hopelijk een normaal vervolg van het seizoen. 

Lees meer...

023 Haarlem/Ymuiden - De Voetbalverzamelaarsbeurs  van 8-1-2022 bij sc Telstar kan helaas niet doorgaan. Opnieuw zijn de Coronaperikelen hier wederom debet aan. Veel standhouders hadden zich weer aangemeld, met name ook weer een respectabel aantal nieuwe deelnemers. 

Lees meer...

023 Haarlem Gezondheid - Wanneer uw naaste de diagnose dementie krijgt, kan er veel op u afkomen. U wilt bijvoorbeeld uw hulpbehoevende partner het liefst zelf thuis gaan verzorgen, maar mantelzorger zijn is niet altijd even makkelijk. Naarmate de ziekte vordert, zal uw naaste steeds meer ondersteuning nodig hebben, zowel overdag als in de nacht. Dit kan veel van u vragen.

Lees meer...

(Mogen we niet na vijven? Dan doen we het gewoon voor achten …..) - 023 Haarlem Sport - De introductie van de nieuwe maatregelen heeft uiteraard ook gevolgen voor het trainingsschema. Om ervoor te zorgen dat er toch nog getraind kan worden is er afgelopen weekend door Caspar Dekker weer een heel nieuw trainingsschema uit de hoge hoed getoverd. Uiteraard worden wij daarbij beperkt door de schooltijden en het feit dat we om 17.00 moeten stoppen met trainen. Maandag was de eerste dag van het schema en dat zorgde voor een drukte van belang op de velden.

Lees meer...

Meer artikelen...

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

16 mei 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Trombose

D Reizen

Drogisterij