Typography

Luxueus tafelen in de grote zaal van Patronaat gecombineerd met top entertainment

023 Haarlem Uitgaan - Poppodium Patronaat organiseert voor het eerst in haar bijna dertigjarige bestaan, een dinnershow. Deze PatroNight Dinnershow Extravaganza! is op 20 december in de grote zaal en laat, naast een luxueus driegangen diner, vele verrassende acts de revue passeren.

De dinnershow biedt een complete avond uit inclusief driegangen diner en entertainment. Lisa Cobelens van Patronaat legt uit: “Deze nieuwe vorm van de dinnershow is perfect om aan het eind van het jaar je gasten in het zonnetje te zetten.” En dan belooft de organisatie niet alleen entertainment, maar ook tongstrelende gerechten die aan het publiek worden voorgeschoteld. “Chef-kok Michiel de Bruijn van Chefs On Tour heeft jaren in sterrenkeukens gewerkt, waarvan twee jaar als souschef bij tweesterren-restaurant Vermeer in Amsterdam. Michiel maakt speciaal voor deze avond een uniek gastronomisch concept vergezeld van de prachtigste wijnen. Daar omheen hebben we een aantal topartiesten die het publiek vermaken.”

Het is Jeans Explosion bij Score 

Twee Dolly Dots

De organisatie heeft twee zangeressen van de grootste Nederlandse meidengroep allertijden de Dolly Dots, weten te strikken. Zij zorgen aan het eind van het diner ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. “Anita Heilker en Esther Oosterbeek treden al een tijdje samen op onder de naam ‘Just a little bit more’ en passen hun liedjesprogramma speciaal voor ons aan op deze avond. Een feestje der herkenning,” legt Lisa trots uit.

Cabaret en illusies

Naast dit jeugdsentiment voor velen is er ook veel nieuws te beleven. Cabaretier Hanneke Drenth (van o.a. Spijkers met Koppen) maakt een vrolijke interactieve potpourri tussen de gerechten door, waarbij de algemene kennis van de aanwezigen op een vermakelijke manier getest wordt. “En er is veel meer om van te genieten,” zegt Lisa. “De grappigste illusionist na Tommy Cooper, internationaal vermaarde illusionist, Niels Harder, laat iedereen verbazen met zijn Crazy Magician Show. Niels is bekend van het programma Britain’s Got Talent en zijn show zit bomvol glamour, komedie en magie.”

 Drogisterij.net De online drogist van Nederland en België

Tafelpartner om jong talent te steunen

Patronaat is een broedplaats waar, met name, jong en nieuw talent zich creatief en muzikaal kan uiten en ontwikkelen. Het Haarlemse Poppodium zet zich als een van de grootste poppodia in Nederland graag met hart en ziel in om dit mogelijk te blijven maken voor deze doelgroep. “Als een van de acht tafelpartners van de PatroNight Dinnershow Extravaganza! steun je dus direct ook deze nieuwe generatie muziekmakers en mag men zichzelf trotse ambassadeur noemen van Patronaat en de Popmuziek in Haarlem.”

Naast boven genoemde acts en diner staat er tijdens deze dinnershow nog veel meer op het programma. Er zijn maar acht tafels (á 10 personen) beschikbaar, dus de beleving van deze avond is zéér exclusief. Wil je de dinnershow van het jaar in Haarlem niet missen, reserveer dan nu een tafel.

PatroNight Dinnershow Extravaganza! op donderdag 20 december 2018 vanaf 19.00 uur in Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem. Reserveren en meer informatie via www.patronaat.nl/dinnershow.

categorieën

023 Heemstede Economie Duurzaamheid - Op zaterdag 11 mei wordt tijdens de Van Streek markt bij De Dinkelhoeve aan de Herenweg 61 de eerste oogst oesterzwammen van HeemSteeds Gezwam gepresenteerd. Deze oesterzwammen zijn gekweekt op koffiedik ingezameld bij Heemsteedse ondernemers en organisaties.

Lees meer...

Stapels visitekaartjes gingen mee en er kwamen nieuwe contacten en afspraken voor terug. Drie Haarlemse professionals vertellen over hun werkbezoek met burgemeester Jos Wienen en wethouder Marie-Thérèse Meijs aan Harlem in New York.


023 Haarlem Economie - Harlem werd in de zeventiende eeuw gesticht als Nieuw-Haarlem, dus de connectie met onze stad is eeuwenoud. De traditie van uitwisseling begon drie jaar geleden met Nederlandse start-ups. In 2017 volgde een werkbezoek van de gemeente Haarlem aan Harlem.

Lees meer...

Photo by Brett Sayles from Pexels

023 Hoofddorp Economie – Op 11 april worden in Pakhuis de Zwijger de resultaten gepresenteerd van het vierdaagse Atelier Circulaire Werklocaties 2050, dat in februari georganiseerd werd door Architectuur Lokaal, in samenwerking met de provincie Noord-Holland, SADC en SKBN.

Lees meer...

Weekend van de Begraafplaats van 24 t/m 26 mei

023 Heemstede Cultuur - Van 24 t/m 26 mei worden tijdens het Weekend van de Begraafplaats landelijk activiteiten georganiseerd op verschillende begraafplaatsen door het hele land. Begraafplaatsen zijn prachtige en bijzondere plekken die meer aandacht zouden moeten krijgen.

Lees meer...

023 Zandvoort Cultuur – Het is al weer de achtste keer dat Zandvoort dit jaar het Europees Kampioenschap Zandsculpturen organiseert. Dit jaar staat het festijn in het teken van ‘75 jaar Vrijheid’. Zes Europese kunstenaars beginnen vanaf 8 juli a.s. met het maken van zes vrijheidsmonumenten van zand.

Lees meer...

Foto: Ewoud Koster

023 Haarlem Uitgaan - Uitgerekend op de dag dat de bekerfinale voetbal werd gespeeld en een koude, natte dag was voorspeld, werd het feest van de vrijheid gevierd in Haarlem. Desondanks werd Bevrijdingspop 2019 een drukke, gezellige editie waarbij het droog bleef en de zon zich zelfs flink liet zien.

Lees meer...

Schipholfonds maakt nieuw kunstgras warming-up veld jongste hockeyclub uit de regio mede mogelijk

023 Spaarndam Sport - Op 31 maart aanstaande viert Hockeyclub Spaarndam met een groots evenement dat zij op korte termijn haar complex uitbreidt met een zogenaamd warming-up veld. Dit is een kunstgrasveld ter grootte van ongeveer een derde van een normaal veld, voorzien van een doel en een doelcirkel.

Lees meer...

Foto: Essay 1

023 Zandvoort Sport - Zaterdag 2 maart zal op Circuit Zandvoort de Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd vormt de afsluitende race van het Winter Endurance Kampioenschap 2018-2019.

Lees meer...

Foto's: Jumbo Supermarkten en  Essay Produkties, Chris Schotanus

023 Zandvoort Sport - Op dinsdag 5 februari start de voorverkoop voor de Jumbo Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’ die op zaterdag 18 & zondag 19 mei plaatsvinden op Circuit Zandvoort.

Lees meer...

023 Heemstede Maatschappij - Op 4 mei staat Heemstede stil bij dodenherdenking en op 5 mei is de viering van Bevrijdingsdag. Tijdens de dodenherdenking op 4 mei herdenkt de gemeente Heemstede de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en de gevallenen in oorlogssituaties en vredesmissies sindsdien.

Lees meer...

023 Heemstede Politiek - Maurice Harroud en Jos de Jong van 023 Politiek ontvangen deze aflevering burgemeester van Heemstede Astrid Nienhuis. Een levendig gesprek over de achtergrond van de burgemeester, haar persoonlijke motivatie en natuurlijk over Heemstede.

Lees meer...

“De levendige Participatiemarkt van vorig jaar in de bibliotheek in Haarlem (foto: Judith Buijze-Cappon).

023 Haarlem Maatschappij - Op woensdag 3 april is er weer de Participatiemarkt Haarlem. Tussen 11.00 en 15. 00 uur kunnen mensen die zich oriënteren op mee doen in de samenleving terecht in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Meer dan 50 organisaties bieden vanuit hun marktkramen een schat aan informatie over activiteiten in de wijken, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen & cursussen en werkstages.

Lees meer...

Nieuwsoverzicht Haarlem

Haarlem

023magazine laatste uitgave

Merchandise NL Magazine