Typography

Boeklancering tegen pesten: 'Krabbetje Kor wil rechtdoor'! 

Het prentenboek van Kim Aukema en Erika Meershoek: ‘Krabbetje Kor wil rechtdoor!’ is uitgegeven in Nederland en België. Het is een interactief boek TEGEN PESTEN.

Voor de boekpresentatie hoopte zij een match te maken met onze topper Dieuwertje Blok op de Beursvloer, want wie kan er nou beter een kinderboek lanceren dan Dieuwertje! Super blij waren ze dan ook met haar antwoord: 'JA, ik ga voorlezen!' Nu is het bijna zover en nodigen wij iedereen uit om zich GRATIS aan te melden voor deze mooie lancering van het prentenboek.  



Op zondag 24 maart zal Dieuwertje Blok het boek voorlezen en Dos Hermanos bekend van Het Klokhuis optreden met het lied; ‘Ik pest niet mee! Nu al te luisteren via Youtube. Dit lied is speciaal voor het boek gemaakt. Daarna zal ‘Stichting omgaan met pesten’ met de kinderen een ‘ik sta sterk-dobbelsteen’ maken.

Kim Aukema; bedenker & illustrator van dit prentenboek is als tiener op school erg gepest en Erika Meershoek; de tekstschrijver zag pesten op school maar greep nooit in. Zij hopen met dit boek kinderen bewust te maken dat pesten niet tof is en het vooral preventief wordt voorgelezen. 

Jos de Jong

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur