Typography

023Haarlem Cultuur - Op vrijdag 20 september om 16.30 uur trapt Boekhandel De Vries Van Stockum in Haarlem de Boekenweek voor Jongeren af met Dé YA-Boekenborrel. Ga in deze week zelf aan de slag tijdens een schrijfworkshop of doe mee met de selfie-winactie. Haal dan jouw GRATIS exemplaar van 3PAK op!

Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september vindt de Boekenweek voor Jongeren plaats. Een nationale jury van jongeren maakt dan bekend welk boek van het afgelopen de prijs Beste Boek voor Jongeren 2019 verdient. Jongeren hebben trouwens altijd prijs, want bij een Boekenweek hoort een geschenk. Zien we jou bij ons in de winkel? Dan trakteren we je op een GRATIS exemplaar van 3PAK. Dit boekje bevat drie korte verhalen geschreven door het top trio: Margje Woodrow, Joost Klein en Karin Amatmoekrim.
Vier het begin van de Boekenweek voor Jongeren met Dé YA-Boekenborrel bij De Vries Van Stockum Haarlem, met special guests, mooie acties en leuke workshops! Via @yanederland maken we elke vrijdag op Instagram een gast bekend. Laat je weten of je er bij bent?

Programma
YA-Boekenborrel
Vrijdag 20 september
Locatie: De Vries Van Stockum, Gedempte Oude Gracht 27, 2011 GK in Haarlem
16.30 - 19.00 uur
Toegang: Gratis
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijfworkshop
Altijd al willen weten hoe je een echt goed verhaal schrijft? Of beter nog… een roman. Kom een avond schrijven met andere jongeren en leer de kneepjes van het vak. Wie weet ligt jouw boek binnenkort wel bij ons in de winkel. Voor € 22,50 krijg je een superleuke schrijfworkshop, een hapje en een drankje en het boek Sterke Verhalen & hoe je ze schrijft.
Zaterdag 28 september
Locatie: De Vries Van Stockum, Gedempte Oude Gracht 27, 2011 GK in Haarlem
18.00 - 20.00 uur
Toegang: € 22,50
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur