Typography

023Haarlem en omgeving Evenementen - De vijfde editie van de Castle Christmas Fair begint op donderdag 28 november a.s. en wordt gehouden op Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid.

Als bezoeker aan Beeckestijn loop je door de historische tuin en loop je over een natuurlijk pad waar je onderweg wordt gefêteerd op ambacht, verwennerijen en live muziek. Op de 37 beschikbare hectare staan maar liefst zo’n 160 kramen waar je je tegoed kunt doen aan alles wat maar direct of indirect met de kerstsfeer te maken heeft. Toen het evenement vorig jaar op Slot Assumburg plaatsvond, wisten ongeveer 18.000 bezoekers hun weg te vinden. Dit jaar verwacht de organisatie toch wel zo’n 20.000 bezoekers.

Goede doorstroming
Er wordt momenteel nog de hand gelegd aan het realiseren van een goede verkeersstroom waarbij de Rijksweg zo veel mogelijk wordt ontlast, files in de directe omgeving kunnen worden vermeden en er goede parkeermogelijkheden zijn. Laat dus een bezoek aan dit prachtige evenement niet lopen en geniet van alle pracht en praal, die zo passend is voor deze tijd van het jaar. Veel plezier! 


Gratis kaarten
Wil naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.gaat, heeft de kans om een van de tien gratis kaarten te winnen. De vraag die moet worden beantwoord is: “Aan wie dankt Beeckestijn zijn naam?”

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen