Typography

023 Heemstede Cultuur & Uitgaan - Kant-en-klaar. Dat klinkt als aardappelen, groente en vlees en iets te veel jus. Bij Menno’s, de eetwinkel van eigenaar Menno Vreeburg, doet men het anders en verkoopt men geen ‘doorsnee-maaltijden’. De medewerkers zijn gedreven professionals die maaltijden koken die je in andere sferen brengt en die goed voor je zijn.

Bij Menno’s Eetwinkel word je geïnspireerd door wereldse recepten en boeiende smaakexplosies, zodat jij thuis een maaltijd op tafel zet waar iedereen gelukkig van wordt.

Bij Menno’s begrijpen ze dat je druk bent en met de beste intenties niet altijd het eten maakt dat je zou willen maken. Daarom koken ze voor jou. Elke dag heb je de keuze uit verschillende maaltijden, soepen, delicatessen voor bij de borrel, zoet baksel & dessert en allerlei heerlijke basisproducten. Alles zo vers als het maar kan, verpakt in gezonde porties.

Na jaren bij sterrenrestaurants te hebben gekookt startte Menno enkele jaren geleden een succesvol cateringbedrijf. Nu jaagt hij zijn nieuwe droom na: een eetwinkel voor drukke gezinnen, ouderen, alleenstaanden, carrièrejagers, studenten, sporters en iedereen die van gemak en lekker eten houdt. Donderdag 29 april opent Menno’s Eetwinkel haar deuren.

“Menno’s is er voor mensen die goed voor zichzelf zorgen, die echt van een maaltijd willen genieten en soms te druk zijn om zelf te koken. Met Menno’s krijg je het lekkerste eten bij je thuis. Wij geven je borrel, diner en dessert net dat beetje extra”, aldus Menno.

Variatie is helemaal Menno’s ding. Italiaanse klassiekers gaan bij hem hand in hand met nieuwe eetculturen die ieders smaakpapillen zullen prikkelen. Laat je adviseren over de lekkerste combinaties, heerlijke ragù’s, stoofpotjes, ravioli’s en de fijnste wijnen. Menno’s brengt kant-en-klare maaltijden naar ‘the next level’. Barstensvol smaak, vers en super easy. Gun jezelf wat meer vrije tijd, wat minder stress en ervaar hoe gezellig het is als eten een feestmaal wordt. Ook als je alleen wilt zijn.

Menno’s Eetwinkel vind je aan de Camplaan 16a in Heemstede

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur