Typography

023 Kunst & Cultuur - Toeval. Het hele leven is toeval. Waar je geboren bent, hoeveel talent je hebt, wie je tegenkomt. Of je morgen wakker wordt naast een antivaxxer. Het leven is van toeval het beste maken. Toevallig komen Mattijs Verhallen en Hans Sibbel elkaar tegen. Toevallig op een goed moment. En verdomd, ze gaan een voorstelling maken. Muziek en geestige verhalen.

Twee mannen in de bloei van hun leven die een bak liedjes en gedachten over u uitstorten waar u U tegen mag zeggen. In een intieme setting omdat het even niet anders kan. Er is geen God, er is geen complot, er is niet eens een financieel belang. Gewoon twee mannen die het toevallig naar hun zin gaan hebben. En toevallig bent u welkom dit mee te beleven!

Zaterdag 19 juni 2021, 20.30 uur


Een extra Zomerveren met Jan Rot
Kick van der Veer strijkt ook op 8 augustus neer in De Liefde voor de opnamen van zijn radioprogramma Zomerveren. In deze extra aflevering ontvangt hij Jan Rot en Jacob Klaasse. Publiek kan voor slechts 5 euro bij de opnamen aanwezig zijn!
Zomerveren is de zomerspecial van het Radio 5-programma Andermans Veren. Kick van der Veer brengt daarin wekelijks bijzondere kleinkunst en cabaret onder de aandacht. Het programma van Zomerveren ziet er als volgt uit:

Zondag 18 juli: Lotte Velvet, Marcel Harmsen, Marcel Boon (uitverkocht)

Zondag 25 juli: Mylou Frenken en Dorine Wiersma

Zondag 1 augustus: Annick Boer met Jean Louis van Dam en Brechtje Kat met Hans van Gelderen

Zondag 8 augustus: Jan Rot en Jacob Klaasse


De BAC-band 'on tour' in Haarlem
Ken je de Open BAC? Het beroemdste try-out podium van Amsterdam en omstreken wordt al jaren muzikaal omlijst door de BAC-band.

Bandleider Vera Marijt en haar mannen hebben de afgelopen maanden door corona nauwelijks kunnen spelen. Maar onlangs zijn ze de repetitieruimte ingedoken om alle kleinkunstliedjes, vrolijke bumpers en cabaretclassics weer in de vingers te krijgen. Of dat is gelukt, kun je op 20 juni zelf komen beoordelen in Theater De Liefde. De BAC-band presenteert die zondagmiddag een vrolijke greep uit hun uitgebreide repertoire. De BAC-band bestaat naast Vera uit Arie van der Wulp (bas), Jonas Kroesse (drums), Mees van Haren (gitaar) en Carlo Banning (saxofoon).

Zondag 20 juni, 15.30 uur


Trio Martinot brengt klassiek in De Liefde
Trio Martinot is een klassiek pianotrio, bestaande uit Feyona van Iersel (viool), Nuala McKenna (cello) en Martijn Smits (piano). Het drietal kent elkaar van het Sweelinck Conservatorium en onderscheidt zich door het vertellen van verhalen; verhalen mét maar ook over de muziek die ten gehore wordt gebracht. Tijdens dit concert in Theater De Liefde staan onder andere het geheimzinnige, soms zelfs duistere Geister-trio van Ludwig van Beethoven en het virtuoze en gepassioneerde pianotrio van de Russische romanticus Anton Arensky op het programma.

Vrijdag 18 juni 2021, 20.30 uur


Meer informatie

Adres: Begijnhof 10
2011 HE Haarlem

Een vraag over Theater De Liefde?
Neem gerust contact met ons op:
Algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Aanbevolen artikelen