Typography

023 Haarlem Cultuur = GOLF-festival presenteert experimentele, audiovisuele kunst in Nieuwe Vide, 37PK en Pletterij, waar kunstenaars en componisten de relatie tussen licht en geluid, tussen beeldende kunst en muziek onderzoeken. Voor deze derde editie is het GOLF-festival uitgebreid tot een vijfdaags evenement.

GOLF-gevels
9 t/m 13 maart 2022, 18:30 - 00:00

Naast drie avonden met performances bij de verschillende locaties is er dit jaar ook een route met lichtprojecties langs het Spaarne van 9 tot en met 13 maart. De lichtprojecties zijn tussen 19:30  uur en middernacht te zien op de gevels van Molen de Adriaan, het Hodshon Huis en Teylers Museum.
De geprojecteerde lichtbundels weerspiegelen de golven van het Spaarne, waardoor er op de gevels een lichtspel ontstaat. Daarbij zijn bijbehorende soundscapes van verschillende componistenop de eigen telefoon te horen via een QR-code.

GOLF Live
11 t/m 13 maart 19:30 - 22:00 toegang €15,- per avond

Op vrijdag 11 maart trapt GOLF Live af in de Nieuwe Vide, Energieplein 69 in Haarlem.

Deelnemers zijn Deborah Mora & Virginia Vivaldi, Wouter van Veldhoven en Zo (Lea Fabrikant & Tarik Barri). 
Op zaterdag 12 maart zijn de performances in 37PK, Groot Heiligland 37 in Haarlem. Met deelnemers kunrad, BAKÁH en Anni Nöps & Wes Broersen. 
Op zondag 13 maart is de Pletterij aan de beurt, Lange Herenvest 122, Haarlem. Deelnemers: Gijs Levelt & Daniël Maarleveld, Danai Belosinof & Elia Kalogianni en het Rotterdam Electronic Improv Orchestra. 
Voor meer informatie over de inhoud van het programma en de deelnemers, zie golf-festival.nl

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur