Typography

023 Zandvoort Evenementen - De Ibizamarkt trekt inmiddels al 8 jaar lang door ons land. Al voor de zesde de keer komt deze kleurrijke markt naar de badplaats Zandvoort. De markt is gestart in 2014 en begon met een klein aantal standhouders.  Wegens groot succes is de markt uitgegroeid met nog veel meer deelnemers en zij reizen gezellig samen het hele land door. Het bezoekersaantal is gigantisch groot geworden, dit loopt op tot meer dan 150.000 per jaar! Deelnemers en bezoekers komen uit binnen en buitenland! Deze Ibiza markt brengt al jouw favoriete Ibiza- en Bohemian lifestyle merken samen. Vanaf 10 juni t/m 12 augustus kun je weer genieten van de nieuwe collecties en je weer helemaal in Ibizastijl baden.

De boulevard van Zandvoort leent zich natuurlijk uitstekend voor dit evenement, een grote markt met uitzicht op strand en zee, siert de boulevard met meer dan 40 kleurrijke kramen! Iedere kraam is met veel zorg opgebouwd en de standhouders ademen de sfeer van Ibiza uit. Met veel plezier en een groot assortiment aan kleding, tassen, woonartikelen, accessoires en schoenen weten zij iedere keer weer de trend te zetten.

De hippiemarkt op de boulevard van Zandvoort start om 10.00 en eindigt om 18.00 de toegang is geheel gratis. De markt wordt gehouden op het Badhuis plein/Favauge boulevard. Wanneer het geen mooi weer is, wordt de Ibiza markt verplaatst midden in het dorp op het Gasthuis plein.

Bron: Zandvoort aan Zee

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur