Typography

023 Haarlem Kunst, Cultuur en Uitgaan - Kunst- en cultuurprofessionals en buurtbewoners uit Haarlem Noord werkten drie maanden lang aan een kunstproject. Ze lieten zich inspireren door elkaars verhalen, talenten én de locatie. Aankomende zaterdag 25 juni tussen 10.00 uur en 17.00 uur komt alles samen en presenteren ze hun resultaten aan iedereen die het wil zien en beleven.

Op zaterdag 25 juni tussen 10:00 – 17:00 uur is de Goudmakersdag, een dag vol kunst & cultuur. Buurtbewoners en andere belangstellenden kunnen op verschillende locaties in Haarlem-Noord komen kijken naar presentaties van zeven Goudmakers teams. Er is een percussieconcert, dans- en bewegingstheater, straatkunst, buurttheater, expositie van ontwerpen met stoffen, beeldende brieven en mozaïek. 

Nieuwsgierig?
Ga dan op (fiets)safari door de wijken in Haarlem Noord en bekijk één of meerdere presentaties van buurtbewoners. 

Programma
Om 10.00 uur wordt de Goudmakersdag geopend door wethouder Marie-Thérèse Meijs op het Marsmanplein. Daarna ben je van harte welkom om mee op safari te gaan langs alle verschillende presentaties. Bekijk het totale programma op de website van Goudmakers.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur