Typography

023 Haarlem en wijde omgeving, Muziek, zang, koor - Haarlem verwelkomt een sprankelend nieuw muzikaal initiatief met de lancering van Popkoor Prestige Haarlem. Onder leiding van de getalenteerde dirigent Frank Geisink, zal dit koor de stad verrijken met gezellige repetities en energieke optredens.

Popkoor Prestige Haarlem, een nieuw lid van de succesvolle Prestige Vocal Groups-familie, belooft een frisse benadering van het koorrepertoire. De repetities zullen plaatsvinden op donderdagavond in Circus Hakim in Haarlem. Dit biedt het koor een dynamische en inclusieve omgeving waar zangliefhebbers van alle niveaus samenkomen om hun passie voor muziek te delen.

De proeflessen voor Popkoor Prestige Haarlem vinden plaats op donderdagavond 11, 18 en 25 april. Voor slechts €8,50 kunnen geïnteresseerden twee proefrepetities bijwonen om de sfeer te proeven en kennis te maken met het repertoire, de locatie en de dirigent.

Met een focus op de nieuwste hits die momenteel de radio domineren, belooft Popkoor Prestige Haarlem een eclectische mix van nummers van artiesten zoals Miley Cyrus, Dua Lipa en Bruno Mars. Van opzwepende pop tot hartverscheurende ballads, het repertoire van het koor zal een breed scala aan muzikale genres omvatten om het publiek te verrassen en te vermaken.

"We zijn erg enthousiast om Popkoor Prestige in Haarlem te introduceren en een nieuwe, gezellige en muzikale groep te creëren in deze prachtige stad," aldus dirigent Frank Geisink. "Met een passie voor zang en muzikale kwaliteit streven we ernaar om samen te groeien, fantastische muziek te maken en ervaringen te delen."

Of je nu een doorgewinterde zanger bent of net begint met zingen, Popkoor Prestige Haarlem nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze opwindende muzikale reis.

Voor meer informatie over Popkoor Prestige Haarlem en om je aan te melden voor de proeflessen, bezoek www.popkoorprestige.nl/onze-koren/popkoor-prestige-haarlem/

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur