Typography

023 Hoofddorp Duurzaamheid - Op zaterdag 25 maart gaat om 20.30 uur het licht uit bij Claus, het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel en Papa’s Beach House in verband met het wereldwijde Earth Hour.

Een uur lang wordt de niet essentiële verlichting uitgezet of gedimd waarbij de medewerkers van het hotel en de evenementen- en leisurelocaties attenderen hun gasten op het initiatief. Earth Hour is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds.

Het initiatief past uitstekend bij het MVO beleid van Claus Park Collection; bestaande uit Claus (leisure & events), Courtyard by Marriott Amsterdam Airport (hotel) en Papa’s Beach House (restaurant & events). ‘Alle verlichting in het restaurant wordt gedimd, de buitenverlichting gaat uit en we plaatsen fakkels bij de voordeur en terrassen. Binnen plaatsen we extra kaarsen in het restaurant en zetten we de open haard aan voor een gezellige, intieme sfeer’, aldus Koen van Kaam, Operationeel Manager van Papa’s Beach House. Robert Aukes sluit zich hierbij aan: ‘Wij doen graag onze lichten voor één uur uit om het initiatief te steunen en iedereen om ons heen stil te laten staan bij Earth Hour.’

Earth Hour
Earth Hour is een jaarlijks internationaal evenement georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds en is wereldwijd de grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Elk jaar worden in maart burgers, politici en bedrijven over de hele wereld verzocht om alle niet essentiële verlichting en elektrische apparatuur voor één uur uit te schakelen. Daarmee geven zij aan de toekomst van de aarde belangrijk te vinden. Elk jaar doen honderden miljoenen mensen mee.

Earth Hour is georganiseerd om iedereen bewust te maken van het veranderende klimaat en de bescherming van natuurlijke bronnen. De keuze voor slimme en duurzame oplossingen staat hierbij voorop.

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden