Typography

Gemeente Heemstede zet ondernemers in het zonnetje

023 Heemstede Economie - Vrijdag 16 november is de landelijke ‘Dag van de Ondernemer’; dé dag om ondernemers in het zonnetje te zetten. Medewerkers van de gemeente Heemstede gaan dan langs bij lokale ondernemers; zowel in de winkelgebieden als op het bedrijventerrein bij de Nijverheidsweg/Cruquiusweg. Hiermee wil de gemeente haar dank en waardering tonen voor de lokale ondernemers.

In gesprek over duurzaamheid

De Dag van de Ondernemer is voor de gemeente een van de momenten om in gesprek te gaan met ondernemers. Bij een gesprek hoort een koekje en die komen natuurlijk van een lokale ondernemer (Van de Zoete op de Binnenweg). Tijdens de bezoekjes zal het ook gaan over duurzaamheid en het meedenken over een circulaire economie.

Bereken je premie - ZorgDirect 

Belangrijk voor Heemstede

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.
Wethouder Nicole Mulder (Economische Zaken) staat volledig achter dit initiatief: “Ook in Heemstede zijn de ondernemers van grote betekenis. Zij zijn met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde. Ondernemers creëren immers economische groei en banen. En zij dragen bij aan de levendigheid in Heemstede. De Dag van de Ondernemer is een mooi moment om onze waardering en dank te laten blijken!”

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

05 december 2020

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

Greenchoice

Yarden

Aanbevolen artikelen