Typography

023 Hoofddorp Uitgaan - Het is alweer de 3e editie van Fashion Event & More: Hoofddorp Winkelstad wordt in de maand maart Hoofddorp Fashionstad. Elke zondag vindt een fashion-gerelateerde activiteit plaats, met als aftrap op zondag 3 maart de Castingdag in Winkelcentrum Vier Meren. Tijdens de Castingdag worden catwalkmodellen geworven voor de Fashion Shows die op zaterdag 30 en zondag 31 maart plaatsvinden. 

 

Wie wordt ons Fashion-model 2019?

De inschrijving van de modellen is in volle gang en er hebben zich al heel veel mensen aangemeld die mee willen lopen op de catwalk. Tijdens de Castingdag op zondag 3 maart kiest een jury modellen die mogen meelopen tijdens de Fashion Shows op zaterdag 30 en zondag 31 maart. Om zich optimaal voor te bereiden ontvangen de door de jury gekozen modellen op de Castingdag aansluitend een workshop van twee echte catwalk professionals. Met alle workshop-tips op zak lopen de modellen in mode van de ondernemers uit Hoofddorp Winkelstad mee in de Fashion Shows. Op de laatste zondag van Fashion Event & More wordt een uiteindelijke winnaar gekozen en wint daarmee een professionele fotoshoot!

Mocht je last minute toch mee willen doen, dan kan dat. Iedereen vanaf 14 jaar mag meedoen. Je kunt je ter plekke nog inschrijven. Kom samen met je vader, moeder, broertje, zusje, vriend, vriendin, opa, oma lopen op de catwalk!

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score 

Programma Castingdag zondag 3 maart:

Aanmelden van 12.00 tot 13.30 uur ter plekke

Selectierondes: 13.00-14.00 uur

Jurering en bekendmaking winnaars: 14.00-14.30 uur

Workshop Catwalk lopen: 14.30-15.30 uur

Doe je zelf niet mee, kom dan de modellen aanmoedigen.

Locatie: Hoofddorp Winkelstad - Winkelcentrum Vier Meren (tussen Bagels & Beans en La Place).

Meer informatie vind je hier.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

05 december 2020

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

Greenchoice

Yarden

Aanbevolen artikelen