Typography

023 Heemstede Economie – het leek ons leuk om eens een actie te plaatsen van boekhandel Blokker, een van de initiatiefrijke Heemsteedse ondernemers die literatuur een zeer warm hart toedraagt en anticipeert of de huidige cruciale tijden.

Met lezen los je veel op, je raakt er niet van onder de stress, je wordt er niet verkouden van, je kunt je hoofd weer eens leegmaken en je fantasie eindelijk weer eens de vrije loop geven, je duikt in een hele andere wereld, boeken verruimen je blik en je gebruikt je hersenen weer eens op een andere manier. Kortom, in tijden van crises zijn boeken heel erg belangrijk. Al is het maar voor je (tijdelijke) rust.    

Boekhandel Blokker Heemstede denkt mee en blijft geopend zolang het verantwoord is en het RIVM dat toelaat. Jammer genoeg heeft de boekhandel natuurlijk moeten besluiten om net als de rest van Nederland alle activiteiten op te schorten. Omdat niemand weet hoe lang de corona-ellende nog gaat voortduren, is het natuurlijk belangrijk dat je voldoende boeken in huis hebt, zeker als we misschien binnenkort wel ons huis helemaal niet meer mogen verlaten zoals dat nu al in Spanje het geval is. De boekhandel denkt ook speciaal aan de kinderen. Die zullen het zo langzamerhand ook wel zat zijn om niet meer naar de crèche te mogen of de hele dag thuis huiswerk te moeten makende. Vanaf donderdag heeft Blokker dan ook een nieuwe uitgebreide collectie met doe-, spel-, speel- en leerboekjes.

 

Meer weten?
Ga naar de site van Blokker www.boekhandelblokker.nl
Bel ze overdag op 023-528.2472 of app de boekhandel op 06-1833.6320
Ook kunt u natuurlijk https://www.libris.nl/blokker/wat-lezen-wij/raadplegen.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

10 augustus 2022

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

Greenchoice

Yarden