Typography

Tot zover 60 laptops voor leerlingen beschikbaar gesteld!
Leerachterstanden door het missen van digitale middelen, in 2020.

023 Haarlem Opleiding & Wetenschap – Het gebeurt niet of héél incidenteel dat wij een artikel overnemen uit de nieuwsbrief van een bedrijf. In dit geval en in de afschuwelijke tijd van de beschamende corona-ellende, willen we daar een uitzondering voor maken omdat Haarlemse bedrijven de zorgen begrijpen waar het onderwijs mee te maken heeft en de wijze waarop men daarop anticipeert met het onder andere beschikbaar stellen van noodzakelijke onderwijsmiddelen.  
 
‘Hier een bericht vanuit Bedrijf & Samenleving. Vier weken geleden zaten we met elkaar aan het Maatschappelijk ontbijt en nu moeten we met elkaar wennen aan de 1,5 meter economie. Wij weten niet hoe het u vergaat, maar hopelijk bent u in goede gezondheid.

Ondernemers hebben het zwaar. Dat begrijpen wij natuurlijk, maar toch zijn het ook die ondernemers die bereid zijn om zich in deze tijd in te zetten voor onze kwetsbare bewoners in Haarlem en omgeving.  
Leerachterstanden door het missen van digitale middelen, in 2020! Had u dat verwacht?
In deze corona crisis loopt een groot aantal leerlingen leerachterstanden op en maar liefst 5600 leerlingen zijn onder de radar verdwenen. Dit is een zorgelijke constatering. Digitale middelen zijn nu belangrijker dan ooit. Daarom heeft Bedrijf & Samenleving al meerdere oproepen gedaan om laptops voor deze groep te organiseren en met succes...


Inmiddels zijn er ruim 60 laptops voor leerlingen beschikbaar gesteld en uiteraard zetten we deze bedrijven en initiatieven graag even in het zonnetje. Hopelijk inspireert het u om deel te nemen aan onze actie! Reuzado ICT Services, is zo enthousiast over ons initiatief dat de directeur van dit bedrijf Fulco Rouwhorst onze aankoop door sponsorgelden van tweedehands 20 laptops direct naar 40 verdubbelde! Kijk dat is de spirit.
Zo heeft onze partner Copiatek - Scan & Computer Solution BV, 10 laptops beschikbaar gesteld.

CWS - Computer Workshop, twijfelde geen moment en vulde onze actie aan met 2 laptops.
Haarlemse bewoners leverde hun computers in!
Maar hoe komen deze laptops dan bij de leerlingen hoor ik u denken?
Twee medewerkers van Bouwbedrijf Huybens, rijden door Haarlem om deze laptops bij de leerlingen langs te brengen. Wat geweldig dat wij dit kunnen doen! Zo simpel maar zo belangrijk.

Bent u geïnspireerd en wilt u een laptop doneren, voor 150 euro, voor een van onze Haarlemse leerlingen neem dan contact op met;
Desiree Terwee 06-34248772 of Marijke Aukema 06-14594052
Blijf gezond! En zorg goed voor uw naasten.
Groetjes team Bedrijf & Samenleving

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden