Typography

023Haarlem Economie - Steeds meer Nederlanders ontdekken nu de voordelen die gepaard gaan met afsluiten van een abonnement met alleen internet.

Door de sterke opkomst verschillende streamingdiensten en een groei van mobiele telefonie, worden het grootste deel van de producten uit een alles in één pakket - daarmee bedoelen we een abonnement met daarin zowel internet als televisie en telefonie - nauwelijks nog gebruikt.

Veel mensen kiezen er daarom voor om deze diensten te schrappen en een abonnement met alleen internet af te sluiten. Het afsluiten van een los internet abonnement wordt steeds populairder. Een abonnement met alleen internet heeft vele voordelen. U betaalt alleen voor het internet en niet langer voor diensten die u zeer waarschijnlijk toch niet gebruikt. Deze internet abonnementen zijn daardoor veel goedkoper. Als u alle overbodige diensten schrapt, heeft u bovendien ook nog eens keuze uit veel meer providers. Daarnaast zijn er ook providers waarbij het mogelijk is om maandelijks het internet abonnement op te zeggen.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

01 maart 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

Greenchoice

Yarden

Aanbevolen artikelen