Typography

023 Haarlem en verre omgeving - Als schoonmaakbedrijf zijn wij ons bewust van de impact die wij hebben op het milieu. Dat is ook de reden dat we duurzaamheid in elke vezel van ons bedrijf hebben geïmplementeerd.

Hieronder vindt u een opsomming van de zaken die wij belangrijk vinden bij de ontwikkeling van ons bedrijf tot een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf. Onze naam is Boen Groen.

Duurzaamheid wordt steeds populairder

Er zijn tegenwoordig genoeg alternatieven voor de traditionele schoonmaak waardoor schoonmaakwerk steeds milieuvriendelijker wordt. Dat is goed nieuws. Tegenwoordig is milieuvriendelijke schoonmaak niet meer duurder dan de normale schoonmaak. Dat is ook goed nieuws en betekent dat steeds meer schoonmaakbedrijven de duurzame kant opgaan.

Schoonmaken met milieuvriendelijke producten

Wij zetten enkel in op het gebruik van milieuvriendelijke en niet-giftige reinigingsproducten. Dit draagt bij aan de bescherming van het milieu en de gezondheid van onze klanten, personeel en medewerkers.

Energiebesparing in Amsterdam

Onze apparatuur verbruikt weinig energie. Onze stofzuigers en boenmachines zijn zo efficiënt dat ze minder elektriciteit verbruiken. Dit levert een besparing op voor het milieu maar ook voor de energierekening van onze klanten. Wij werken per slot van rekening op locatie bij de klant en willen ook bij hen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Besparing op water tijdens de schoonmaak

Wij verbruiken zo weinig mogelijk water tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden. De kwaliteit van onze schoonmaak wordt hier niet door beïnvloed. Wij gebruiken ons schoonmaakmiddel in een spuitfles. Dit bespaart veel water in vergelijking met het maken van een sopje in een emmer. Ook laten wij de kraan niet lopen tijdens het schoonmaken.

Milieuvriendelijke planning van personeel

Vanwege de verkeersomstandigheden en drukte in de steden is het belangrijk dat er een goede afstemming is van het schoonmaakpersoneel. Wij zorgen dat ons personeel zo weinig mogelijk met de auto naar een klant moet. Ons rooster is zo afgestemd dat het personeel zo vaak mogelijk op één locatie werkt of gebruik kan maken van het openbaar vervoer.

Buiten de milieuvriendelijke planning van personeel zorgen wij ook voor een prettige werkomgeving. We zijn gespecialiseerd in schoonmaak in het bedrijfsleven, hotels en maatschappelijke instellingen.

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden