Typography

023 Haarlem Maatschappij/Economie/Lifestyle - Heb je een leuk idee, initiatief, interessants voor Haarlem, maar weet je niet goed hoe je ten uitvoer kunt brengen? Dan heb je nu mazzel want hierover kun je op maandag 9 maart van 17.00-19.00 uur (inloop 16.30 uur) bij het Initiatievencafé op het Slachthuisterrein uitgebreid van gedachten wisselen met initiatiefnemers, ambtenaren van de gemeente, maatschappelijke organisaties, ondernemers, mensen die al succesvol een idee hebben uitgevoerd etc.

Het Initiatievencafé, dat mede is geïnitieerd door het Haarlemse initiatievenplatform ‘HaarlemLink’, is voor iedereen met een leuk initiatief een absolute aanrader. Een initiatief kan van alles zijn, van bloembakken in de straat tot betere oversteekplaatsen, zonnepanelen, nieuwe ontmoetingsplekken, betere parkeermogelijkheden of van alles wat maar denkbaar is en dat goed kan zijn voor de stad. En als iets goed is voor de stad, zijn er ook vaak geïnteresseerden die bij nieuwe initiatieven advies kunnen en willen geven.
Een prima initiatief dus om een idee te ‘pitchen’ en advies te krijgen van personen en instanties die weten hoe ideeën werkelijkheid kunnen worden. Na afloop van de pitchmiddag is er een ongetwijfeld gezellige netwerkborrel en kun je andere ondernemende Haarlemmers ontmoeten en misschien wel spijkers met koppen slaan.

In november 2019 werd er eveneens een initiatievencafé gehouden. Vanwege het succes van toen (

heeft men besloten dit event opnieuw te houden.


Interesse?
Heb je interesse om mee te doen aan dit event? Stuur dan t/m 23 februari een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hoe sneller je erbij bent hoe beter. Het aantal pitchmeldingen kan net als de vorige keer wel eens heel veel zijn waardoor men een selectie moet maken.
Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag op 26 februari tussen 15.00 en 18.00 uur gratis deelnemen aan de training ‘Pitchen met Passie’ door Paul Bierman.

Datum:             Maandag 9 maart 2020
Tijden:              Van 17.00 tot 18.00 uur pitches en van 18.00 tot 19.00 uur  borrel en netwerken. Inloop is vanaf 16.30 uur
Locatie:            Café op het Slachthuisterrein, Oorkondelaan 3, Haarlem (gratis parkeren op het terrein)
Aanmelden:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Over HaarlemLink
HaarlemLink is een platform waarop alle Haarlemmers een initiatief kunnen aandragen of meedoen aan een initiatief. Op HaarlemLink staat ook een toolkit met tips, adressen en praktische informatie om uw initiatief snel verder te helpen. Bekijk de website voor meer informatie.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice