Typography

“Drukte bij de marktkramen tijdens de Participatiemarkt (foto: Judith Buijze-Cappon).“

023 Haarlem en omgeving Maatschappij/Evenementen – De jubileumeditie van de Participatiemarkt wordt een hele bijzondere met deelname van al vijftig lokale en regionale organisaties; allemaal instanties die actief zijn met wijkwerk, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen & cursussen, werkstages en betaald werk.

Uiteraard doen Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort mee aan dit Zuid-Kennemerlandse evenement. Bij de stands van de deelnemende organisaties kunnen bewoners in gesprek gaan over informatie, advies en concrete activiteiten zodat zij zich nauwgezet kunnen oriënteren op ‘meedoen in de samenleving’. Alle activiteiten zijn gericht op zelf mee doen in de samenleving op een manier die past bij wat mensen kunnen en willen. Op die manier wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan een leefbare samenleving.

De Participatiemarkt vindt plaats op woensdag 8 april tussen 11.00 en 15.00 uur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Burgemeester Wienen van Haarlem heeft vanwege het vijfjarig bestaan toegezegd het officieel te zullen openen. De vier gemeenten werken in de organisatie samen met Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en Pasmatch Personeelsdiensten. Het evenement is vrij toegankelijk (geen aanmelding nodig, geen toegangskosten) en de locatie is ook rolstoeltoegankelijk. www.participatiemarkthaarlem.nl.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice