Typography

Brief aan parochianen
023 Heemstede Maatschappij/Geloof/Lifestyle - I.v.m. de Corona-uitbraak zijn er door het bisdom en daarna door het parochiebestuur maatregelen genomen om besmetting door het Covid-19 virus zo veel mogelijk in te dammen.

Omdat vele van onze regelmatig kerkende parochianen tot de zg. risicogroep behoren (ouderen van boven de 70), willen wij er alles aan doen om besmettingsrisico’s zo gering mogelijk te houden. Een van de maatregelen die het bisdom heeft opgelegd is het annuleren van alle vieringen in de weekends t/m Tweede Paasdag.

Anderzijds hecht het pastoresteam eraan gelovigen onder deze moeilijke omstandigheden wel gelegenheid te bieden tot stil gebed of het opsteken van een kaarsje. Daaraan willen wij uiteraard onze medewerking verlenen. Daarom willen wij de kerk openstellen, op zondagmorgen, op de gewone tijd, dus van 9.45 tot ongeveer 11 uur. Iedereen die daartoe behoefte voelt is welkom om een kaarsje te branden bij de H. Moeder Maria, of om even stil te bidden tot Onze Lieve Heer. In principe willen we dit alternatief bieden totdat de kerk weer op de normale manier op zondag open kan zijn, voor de H. Mis. Mocht blijken dat er meer dan 100 mensen tegelijk behoefte voelen om naar de kerk te komen, dan moeten we op dat moment besluiten de deuren alsnog te sluiten.

Wij hopen dat wij hierbij een beroep mogen doen op de kosters en dat enkele anderen onder u bereid zijn om, indien nodig, te helpen bij het toezicht. Wilt u zich opgeven via het secretariaat van de parochie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor degenen die komen: vriendelijk verzoek zich niet in elkaars gezelschap op te houden in de ontmoetingsruimte en zoveel mogelijk verspreid in de kerk te gaan zitten met een onderlinge afstand van tenminste 1,5 meter; kom niet naar de kerk in het geval u verkouden bent.

Voor verder informatie verwijzen wij u naar de website van het bisdom www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl.

In de hoop dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd en u allen veel sterkte toewensend in de moeilijke tijd die voor ons ligt,
Mede namens de pastores, het parochiebestuur en het parochieteam,

Met vriendelijke groet,
Florianne M. van Hees-Simons
Heemsteedse Dreef 9
NL 2103 LL Heemstede
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31-23-5471188
+31-621-840197

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice