Typography

023 Heemstede Maatschappij/Politiek/Economie/Duurzaamheid - De coronacrisis raakt vele ondernemers in Nederland hard, dus ook vele Heemsteedse ondernemers, zzp’ers, stichtingen en verenigingen. De gemeente Heemstede biedt naast de rijks- en provinciale regelingen een aantal aanvullende lokale maatregelen om ondernemers, zzp’ers, stichtingen en verenigingen te ondersteunen.

Uitstel betaling gemeentelijke belastingen
Ondernemers, zzp’ers, stichtingen en verenigingen kunnen een aanvraag doen om de betaling van alle gemeentelijke belastingen (waaronder ook precario en marktgelden) uit te stellen tot 1 oktober 2020. Kijk voor meer informatie en het aanvraagformulier op www.gbkz.nl.

Uitstel van huur en betalingen aan de gemeente
Ondernemers, zzp’ers, stichtingen en verenigingen die betalingen verschuldigd zijn aan de gemeente kunnen een verzoek voor uitstel indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Denk hierbij aan het betalen van huur voor gebruik van gemeentelijke gebouwen

Tegemoetkoming kosten gesubsidieerde activiteiten
Activiteiten die niet kunnen doorgaan maar waarvoor al kosten zijn gemaakt, kunnen worden vergoed via de toegekende subsidie. De subsidieontvanger kan een verzoek voor een tegemoetkoming in de kosten indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze aanvullende maatregelen zijn alleen van toepassing zolang hiervoor nog geen rijks- en provinciale regelingen bestaan.

Meer informatie
Binnenkort is specifieke informatie over alle maatregelen rondom de coronacrisis voor ondernemers en zelfstandigen en voor stichtingen en verenigingen beschikbaar op www.heemstede.nl.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice