Typography

023 Heemstede Politiek & Maatschappij - Op woensdag 9 december werden in Heemstede wederom driekinderen gehuldigd tot Junior Cyber Agent van de gemeente. Zij bewezen de afgelopen maanden de beste spelers te zijn van HackShield, een game voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar waarmee ze zichzelf en hun omgeving wapenen tegen online gevaren. 

Burgemeester Astrid Nienhuisziet hen als de helden van de toekomst.

Cybercriminaliteit is een ernstige bedreiging voor onze samenleving. Een probleem wat we met z’n allen moeten aanpakken. Daarom werken 25 gemeenten in Noord-Holland met elkaar samen om per gemeente Junior Cyber Agents te werven. Kinderen kunnen een Cyber Agent worden door HackShield te spelen, zie https://www.joinhackshield.nl/.


De beste van Heemstede
HackShield heeft de beste spelers uit Heemstede van de afgelopen maanden geselecteerd, gebaseerd op de scorelijst. Deze spelers werden in aanwezigheid van twee politieagenten en een ouder op woensdag 9 december om 14.00 uur onderscheiden met een badge, een HackShield petje en een certificaat en mogen zich daarmee ‘Junior Cyber Agent van de gemeente Heemstede’ noemen.


Word Junior Cyber Agent
HackShield is een doorlopende game die steeds wordt uitgebreid met nieuwe opdrachten. Aspirant Cyber Agents kunnen zich dus nog steeds aanmelden. Graag zelfs, want hoe meer kinderen Cyber Agent worden, des te meer mensen gewapend zijn tegen cybercrime.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice