Typography

023 Heemstede Maatschappij - De kringloopwarenhuizen Snuffelmug hebben dit jaar een speciale eindejaarsactie. Niet de gebruikelijke actie met 50% korting, maar een weggeefactie.

Het jaar 2020 zal (op zijn zachtst gezegd) de boeken ingaan als een uitzonderlijk jaar. Corona heeft haar stempel gedrukt en zal ons allen nog voor een lange periode direct en indirect raken. Voor sommigen onder ons zijn het extra zware tijden. Alle reden voor de Snuffelmug om te starten met een bijzondere actie.

Iedereen kan iemand die tussen de wal en het schip is geraakt of dreigt te raken voordragen bij Snuffelmug. Het zou bijvoorbeeld je buurvrouw kunnen zijn. Al heel lang een winkelhaak in de zitbank, maar nog even geen geld voor een andere. Je gunt het haar om er met Kerstmis wat beter bij te zitten. Of misschien zijn het de kinderen van goede kennissen. Het gaat hen financieel niet voor de wind, maar de kinderen kunnen wel een keer andere kleding gebruiken.

Snuffelmug kiest een aantal van die voorstellen uit en zet die om in werkelijkheid. De kringloopwarenhuizen in Haarlem en Heemstede zitten boordevol met opnieuw te gebruiken goederen. Met deze eindejaarsactie zal een aantal gelukkigen hieruit kunnen putten. Tot en met zondag 20 december kunnen voorstellen per mail worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie
Wilt u meer weten over de warenhuizen, de producten en de actie van Snuffelmug, raadpleeg dan www.snuffelmug.nl en www.facebook.com/snuffelmug

Rob Wieleman - Communicatiemanager Paswerk en Werkpas Holding

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen