Typography

023 Heemstede Maatschappij - Op 31 mei plaatste de buitendienst van de gemeente Heemstede in aanwezigheid van wethouder Annelies van der Have, een spelregelbord bij de Bronsteevijver. Dit was één van de afspraken die voortkwamen uit een breed uitgezette enquête die gehouden werd onder omwonenden. Ook bij de ingang van de Bronsteevaart – Spaarne werd een bord geplaatst om schippers attent te maken op de doodlopende vaart en het ankerverbod in de Bronsteevijver.

De borden moeten bijdragen aan een veilige, leefbare en plezierige recreatieplek. De gemeente monitort - graag in samenwerking met de buurtbewoners- komende zomer de situatie.

Inwoners worden opgeroepen om gezamenlijke verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van het naleven van de ‘spelregels’.  Hou rekening met elkaar, voorkom geluidsoverlast, zorg dat de plek schoon blijft en spring niet van de brug. De overgrote meerderheid van de respondenten was het eens met het plaatsen van een ‘spelregelbord’ om mensen bewust te maken van de regels die gelden bij de Bronsteevijver.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen