Typography

023 Haarlem Maatschappij - Op zaterdag 18 september is de tweede editie van Schalkwijk aan Zet gestart. Mensen met hart voor Schalkwijk kunnen nog tot en met 17 oktober plannen indienen voor een straat, wijk of de bewoners.

De gemeente stelt een budget van 70.000 euro beschikbaar. In december 2021 kiezen alle Schalkwijkers van 16 jaar en ouder welke plannen volgend jaar worden uitgevoerd. Vorig jaar werden maar liefst 94 plannen ingediend; 13 daarvan zijn nu in uitvoering.

Plan indienen
Heeft u ‘iets’ met Schalkwijk? Of woont u er misschien? En kunt u budget gebruiken om echt iets voor Schalkwijkers te doen? Een sporthonk, een hiphopfestival of een wekelijkse burenkoffie? Of liever een paar extra bomen in de straat of een muurschildering op de zijkant van uw flat? Doe mee en zet uw plan op www.schalkwijkaanzet.nl. Wie weet wordt uw plan in 2022 uitgevoerd.

Liken
Heeft u zelf geen plan, maar ziet u op de website wel een plan staan dat door mag naar de stemronde: like het plan dan. Dat kan tot en met 24 oktober. Met 50 likes of meer gaat een plan door naar de volgende ronde.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice