Typography

Nieuwe locatie AFTER’S COOL wordt geopend door Pieter Teyler - 023 Haarlem Maatschappij - Op dinsdag 8 februari, op de ‘Dag van het zelfvertrouwen’, opent huiswerkbegeleider en bijlesexpert AFTER’S COOL een nieuwe vestiging in Haarlem. 23 Jaar geleden startte deze pionier op het gebied van naschoolse onderwijsbegeleiding in Nederland. Haarlem is de 21e locatie van AFTER’S COOL die onder andere ook in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam actief is.

AFTER’S COOL begeleidt basis- en middelbare schoolleerlingen. De nieuwe vestiging wordt geopend door Pieter Teyler, Haarlemse zakenman en filantroop, die zich zijn hele werkzame leven heeft ingezet op het vergroten van kennis.

AFTER’S COOL is in 1999 opgericht door het echtpaar Emmy van Rooyen en Thorwald Letzer. “Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas, is vanaf de start ons uitgangspunt geweest”, aldus Emmy van Rooyen. “Hard werken en ‘leren leren’ zijn erg belangrijk. Daarnaast heeft elk kind vooruitgang en succeservaringen nodig. Dat geeft zelfvertrouwen. En dat is belangrijk voor nu en later.”

De vestiging in Haarlem op de Claus Sluterweg is ontworpen door het bekende Rotterdamse architectenbureau Superuse Studio’s dat het interieur nagenoeg CO2-neutraal heeft ingericht. Met hergebruikte materialen heeft de nieuwe AFTER’S COOL vestiging een duurzame inrichting gekregen. Veelzijdig programma

Naast huiswerkbegeleiding en bijles geeft AFTER’S COOL ook remedial teaching, brugklas- en examenbegeleiding en helpt ouders en leerlingen inzicht te krijgen in eventuele leerproblemen. Naar aanleiding van de coronapandemie is AFTER’S COOL nu ook actief op ruim 50 scholen met op maat gemaakte programma’s op het gebied van leerproblematiek. AFTER’S COOL heeft het afgelopen jaar bijna 6000 leerlingen geholpen. Het slagingspercentage van hun examenleerlingen is altijd boven de 97%. AFTER’S COOL richt zich op basis- en middelbare schoolleerlingen in de regio’s Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Voor meer informatie over AFTER’S COOL  www.afterscool.nl

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice