Typography

023 Heemstede – Het zonnetje laat haar gezicht weer zien en daarmee is niet alleen het sportseizoen, maar ook het kampeerseizoen begonnen. Velen van ons reizen af naar mooie bestemmingen om daar te genieten van de natuur en het campingleven. Mooie bestemmingen vindt u niet alleen in het buitenland, maar zijn vaak dichterbij dan u denkt.

 

Kamperen in de buurt

Op nog geen steenworp afstand van Heemstede liggen de mooie campings Vogelenzang en De Lakens. Als u van rust houdt en een natuurliefhebber bent, dan is Camping Vogelenzang in de gelijknamige plaats een aanrader. Deze familiecamping wordt omringd door bos, weiden en bollenvelden waar zowel u als de kinderen zich volop kunnen vermaken. Strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Camping de Lakens. Deze camping is gelegen in de duinen, direct aan het strand van Bloemendaal. De perfecte plek waar u ´s avonds de zon kunt zien verdwijnen in de Noordzee en waar u tot rust komt met het geruis van de golven op de achtergrond.

Caravan huren

Kamperen kan in een tentje, een huisje of met een caravan. Bent u niet in het bezit van een caravan dan kunt u er ook voor kiezen een caravan te huren. Bij onder andere Kampeercentrum De Jong in Hillegom-De Zilk, kunt u caravans, campers, vouwwagens of bagagewagens huren. Bedenk wel bij het huren van een caravan of bagagewagen dat u een trekhaak nodig heeft om deze te kunnen bevestigen. Rijdt u bijvoorbeeld een Volkswagen, dan vindt u hier precies welke trekhaak geschikt is voor uw auto.

Kampeertips

Om het kamperen zo leuk en aangenaam mogelijk te maken, zijn er een aantal belangrijke dingen om op te letten voor u aan uw kampeeravontuur begint:

  • Neem een goede uitrusting mee.
  • Bekijk wat de weersverwachtingen zijn zodat u voorbereid op vakantie gaat.
  • Bedenk wat u wilt eten, hoe u dit wilt bereiden en wat u daarvoor nodig heeft.
  • U zult veel buiten zijn en dus meer blootgesteld worden aan muggen; zorg dus voor goede bescherming.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij