Typography

023 Haarlem Sport - 023magazine.nl en van VoetbalinHaarlem.nl (VIH) zijn verheugd te melden dat samen een online voetbalprogramma maken waarin op elke dinsdag de meest actuele voetbalzaken rondom de regionale voetbalvelden worden besproken.

Vanwege de toenemende belangstelling voor voetbal in onze regio (mede door o.a. de promotie van de Koninklijke HFC naar de 2e divisie), staken Martijn Prinsen, Danny Prinsen en Riccardo van der Post van Voetbal in Haarlem (VIH), en Maurice Harroud en Jos de Jong van NL Magazines de koppen bij elkaar waarna spontaan het idee ontstond om een nieuwe online voetbaltalkshow te gaan presenteren en uit te zenden op de YouTube-kanalen van zowel ‘Voetbal in Haarlem’ als van ‘NL Magazine'.*   

VIH bestaat uit specialisten op regionaal voetbalgebied en sluit daarom perfect aan bij het ambitieuze regionale nieuwsmedium 023magazine.nl. De twee regionale initiatieven bundelen nu de krachten en discussiëren met ingang van afgelopen 24 januari elke dinsdag over de leukste wedstrijden, over het verloop van spannende competities en over de wijze waarop de verschillende regionale voetbalteams zich het afgelopen weekend op de velden hebben gemanifesteerd.

Het korte, wekelijkse programma's  wordt onder andere gepresenteerd door Jos de Jong. Het is zeer wel mogelijk dat ook twee bekende presentatoren hun medewerking aan de talkshow gaan verlenen, waarover later meer. In de opnamestudio in de Haarlemse Waarderpolder komen regelmatig boeiende gasten aan het woord en wordt uiteraard uitgebreid aandacht besteed aan de eigen O-23 Cup van VIH. De eerste uitzendingen staan hieronder. 

* NL Magazine is het YouTube kanaal waar onder andere 023voetbal, het voetbalprogramma van 023magazine.nl op staat.

023voetbal

Henny Rückert (radio Zandvoort) en Martijn Prinsen (Voetbal in Haarlem) praten onder leiding van Jos de Jong (023voetbal) over het draagvlak voor een profclub in Haarlem en de veranderingen die de KNVB voorstelt. 
Met daarbij de ideeën van Wim Jansen en Marco van Basten over de voorgestelde veranderingen.

 

Voetbal in Haarlem

Tijdens de eerste aflevering van VI Haarlem bespreken wij het ViH Wintertoernooi, de stand van Kon. HFC, trainersnieuws van Schoten, United/DAVO, Zandvoort en Zwanenburg en vele andere opvallende zaken binnen het Haarlemse amateurvoetbal.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij