Typography

023Bennebroek Sport - Op zondag 27 oktober ontvangt John Bremmers, voorzitter van sportvereniging BSM, het allereerste spaaralbum van de 'BSM Spaaractie’ uit handen van AH Zwetsloot om 13.15 uur tijdens een feestelijke lancering in het clubhuis. Vanaf 28 oktober kan men bij Albert Heijn Zwetsloot in Bennebroek fotoplaatjes sparen van alle leden en vrijwilligers van BSM.

John Bremmers, voorzitter van BSM, legt uit: 'Met deze spaaractie zetten we onze club, onze leden en vrijwilligers in het zonnetje. Veel mensen kennen BSM van voetbal, maar aan deze actie doen ook onze biljart, honkbal- en softbalclub mee. Albert Heijn Zwetsloot is hierbij een van onze sponsoren, die ons allemaal helpen met deze actie. De spaaractie is een mooie aanvullende bron van inkomsten voor de club.’

 

Albert Heijn Zwetsloot vult aan: ‘We hebben met veel plezier bijgedragen aan dit prachtige album, waarvoor men 500 plaatjes bij ons kan sparen. Er zijn iedere week extra acties, zodat men snel alle sporthelden kan sparen. En iedereen die in het album staat ontvangt van ons een gratis album: een goed begin!’  
 
Naast de sponsoren, dragen vele vrijwilligers bij aan een sportieve invulling van de week bij BSM. ‘Zij maken BSM’, aldus Bremmers. Iedereen die BSM een warm hart toedraagt, is welkom op de feestelijke lancering vanaf 13.15 uur. Kom langs voor een exclusief inkijkje in het spaaralbum, een selectie van fotoplaatjes in het clubhuis en maak kennis met de leden en vrijwilligers van BSM.
 
De ‘BSM spaaractie' loopt van 28 oktober tot en met 22 december. Gedurende de actie organiseert BSM ruilmiddagen. De data van deze dagen worden gecommuniceerd op www.svbsm.nl.  

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

30 september 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine
 • Corona en hydroxychloroquine

  NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Huisarts Rob Elens claimt dat hij

  ...
 • SOUL food

  Zo voed je je lichaam optimaal - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid -

  ...
 • Ziek van angst

  door Claire van den Berg - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Alle

  ...

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Trombose

D Reizen

Drogisterij

Aanbevolen artikelen