Typography

023 Haarlem en wijde omgeving, Sport, plezier, bewegen, gezond leven - We gaan skatepark ’t Landje in Zijlweg-West vernieuwen! De voorzieningen zijn verouderd en aan vervanging toe. We willen, samen met de vaste bezoekers van het park, bouwen aan een nieuwe, toegankelijke en veilige plek. We verwachten dat we in 2025 kunnen starten.

Op het skatepark komen onder andere skaters, BMX’ers en steppers samen om te sporten en elkaar te ontmoeten. Ook graffitikunstenaars gebruiken deze plek.

Samenwerken
Bij de vernieuwing van het park is het belangrijk dat we, met de bouwer van het skatepark, samenwerken met de personen die het meest gebruikmaken van ’t Landje. Vanaf het eerste ontwerp tot de uitvoering. Wanneer het voorlopig ontwerp is vastgesteld, kunt u hier een reactie op geven.

Sporten door de hele stad
Als gemeente vinden we het belangrijk dat er door onze hele stad plekken zijn waar Haarlemmers kunnen sporten: “Skatepark ’t Landje is een belangrijke plek voor urban sporters. Bovendien is het een mooi voorbeeld van een stuk openbare ruimte waar je lekker kunt bewegen en bij elkaar kunt komen. Ik ben blij dat deze plek vernieuwd wordt, zodat het park weer toekomstbestendig is en ook voor de nieuwe generatie een fijne plek is”, zegt wethouder Sport, Eva de Raadt.

Algemene informatie
Publiekshal
Zijlvest 39
2011 VB Haarlem

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij